Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Евродепутатът от ВМРО проведе приемен ден в Костинброд


2017-10-11 00:11 | коментара

На 7 октомври (събота), въпреки лошото време, не бяха малко желаещите да се срещнат с евродепутата Ангел Джамбазки. Приемната се състоя в клуба на ВМРО-Костинброд.

 

Джамбазки коментира с присъстващите предстоящите инициативи, инициирани от евродепутатите от няколко страни, сред които е и кампанията за изравняване на доходите. Той обясни подробно механизмите това да се случи, както и очакваните нападки и упреци.

 

Обект на разговор беше и възможността европейска агенция да е със седалище в България, като Джамбазки разкри повече подробности около идеята, която до момента не е дискутирана, въпреки членството на България в ЕС вече над десет години.

 

Всеки от присъстващите се включи с въпроси и мнения по коментираните теми, като разговорът продължи и в неформална среда.

 

На срещата присъстваха и общинският съветник и председател на ВМРО в Костинброд Николай Борисов, заместник-председателят на Общински съвет – Костинброд Анна Радовска, кметът на с. Драговищица Албена Виденова, наследници на войводите Тома Радовски и Стоян Мълчанков.