Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Антиизточна коалиция, водена от френския президент Еманюел Макрон, цели да фалира българските предприемачи.

Инициативата „Доходен съюз“, която цели „Равна заплата за равен труд“ в целия ЕС, представи на пресконференция в пресклуба на БТА в Стара Загора евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки. Целта ѝ е да предизвика дебат в Европейския парламент, който да сложи край на „Европа на две скорости“, съобщава Starozagorci.com.

ВМРО чества в Казанлък 124-та годишнина от учредяването си

 

Евродепутатът Ангел Джамбазки и съратниците му от организациите на ВМРО в област Стара Загора избраха днес Казанлък за честване на годишнината от основаването на организацията (23. 10. 1893 г., Солун).

По смисъла на този закон национални малцинства в Република Албания са гръцкото, македонското, влашкото/румънското, ромското, египетското, черногорското, босненското, сръбското и българското малцинство.

Евродепутати и представители на превозвачите и спедиторите от Източна Европа – България, Полша, Чехия и Прибалтийските държави излязоха с обща позиция срещу предлаганите от Европейската комисия промени в „Пакета за мобилност“.

На 7 октомври (събота), въпреки лошото време, не бяха малко желаещите да се срещнат с евродепутата Ангел Джамбазки. Приемната се състоя в клуба на ВМРО-Костинброд.

БХК извършват една откровена, видима, лъжлива лобистка дейност срещу българския интерес, това заяви в студиото на телевизия „Европа“ Ангел Джамбазки, член на Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО

 

В случая говорим за това, че в България няма изнесена европейска агенция. В продължение на десет години никой не беше поставял този въпрос. Ние го поставихме и това беше част от нашето коалиционно споразумение за управление на държавата.

Коментар на Ангел Джамбазки, представител на България в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО в студиото на „Тази неделя“ по bTV

 

България кандидатства за седалище на Европейската агенция за лекарствата (ЕМА), която трябва да се премести от Лондон след „Брекзит“.

За защита на правата на българските превозвачи и премахване на двойните стандарти се обяви Ангел Джамбазки късно снощи в дебата относно „Сигурността по пътищата на Европа“. Заместник - председателят на ВМРО изрази своето притеснение за сигурността на международните шофьори, които стават жертва на набези от бежанци.