Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Лъвът, който е част от монумента на Първи и Шести пехотни полкове, вече е на мястото си в градинката пред НДК.

Българският представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки заяви в студиото на „Денят започва“ по БНТ, че изходът от кризата в Каталуния е в националните държави, а не във федерализацията, към която според него Европейският съюз се стреми. Според евродепутата кризата в Испания е резултат от грешната политика на „Европа на регионите“.

Антиизточна коалиция, водена от френския президент Еманюел Макрон, цели да фалира българските предприемачи.

Инициативата „Доходен съюз“, която цели „Равна заплата за равен труд“ в целия ЕС, представи на пресконференция в пресклуба на БТА в Стара Загора евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки. Целта ѝ е да предизвика дебат в Европейския парламент, който да сложи край на „Европа на две скорости“, съобщава Starozagorci.com.

ВМРО чества в Казанлък 124-та годишнина от учредяването си

 

Евродепутатът Ангел Джамбазки и съратниците му от организациите на ВМРО в област Стара Загора избраха днес Казанлък за честване на годишнината от основаването на организацията (23. 10. 1893 г., Солун).

По смисъла на този закон национални малцинства в Република Албания са гръцкото, македонското, влашкото/румънското, ромското, египетското, черногорското, босненското, сръбското и българското малцинство.

Евродепутати и представители на превозвачите и спедиторите от Източна Европа – България, Полша, Чехия и Прибалтийските държави излязоха с обща позиция срещу предлаганите от Европейската комисия промени в „Пакета за мобилност“.

На 7 октомври (събота), въпреки лошото време, не бяха малко желаещите да се срещнат с евродепутата Ангел Джамбазки. Приемната се състоя в клуба на ВМРО-Костинброд.