Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Трябва да бъде създадена единна спасителна служба, която да обединява пожарникари, водни спасители и водолази, гражданска защита и въздушно спасяване.

 

Тази теза изрази на пресконференция в БТА евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки. В срещата с медиите участваха и Радослав Георгиев, експерт от системата на МОСВ, както и членът на НКК на ВМРО Карлос Контрера.

Твърдението, че Патриотичният фронт е против Орхан Исмаилов от НПСД да бъде заместник-министър на отбраната заради името му бе категорично отречено в ефира на Българското национално радио.

 

Ангел Джамбазки – заместник-председател на ВМРО и член на Европейския парламент, обясни в предаването „Неделя 150“, че Патриотичният фронт протестира срещу назначение на кадър на една протурска партия, каквато е тази на Корман Исмаилов и Касим Дал, сега част от Реформаторския блок.

2014-11-21 19:06 | коментара

Човекът бил в Сиера Леоне преди време. После се разболял тежко. Потърсил помощ. Сработил планът за такива ситуации. Пробите отхвърлили съмненията.

 

Това се случи.

България е заплашена от поредната наказателна процедура поради неизпълнение на ангажименти, които е поела относно транспониране на правилата за управлението на минните отпадъци. Членът на Европейския парламент Ангел Джамбазки установява, че редица разпоредби на Директива 2006-21-ЕО на Европейският парламент не са синхронизирани с националното ни законодателство, в резултат на което Европейската комисия е уведомила българската държава за започнала наказателна процедура.

В рамките на работна група по тема „Демография” в Европейския парламент представителят на ВМРО Ангел Джамбазки изложи идеи за активна политика в областта на демографията и борбата с негативните демографски тенденции в държавите членки.

 

В началото  на обсъждането Джамбазки се обърна към участниците като посочи, че на ниво ЕС е необходимо да бъде преосмислена цялостната политика за реакция срещу негативните демографски тенденции в държавите членки.

Българският представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки откри своя приемна в гр. Враца. Тя се намира на бул. „Хр. Ботев” в офиса на ВМРО в Ловния дом (бивш оръжеен магазин). Приемната ще работи от понеделник до петък, от 9.00 до 13.00 ч., като всеки желаещ може да отправи въпроси, да подава жалби и сигнали, да дава предложения до българския представител в Европарламента. Периодично Джамбазки ще провежда лични срещи с гражданите.

Фелдшерската професия има своето достойно място в здравеопазването. Не случайно в редица държави-членки на Европейския съюз това е призната, уважавана и утвърдена професия. Действително би могло да се мисли за една по-добра нормативна регулация на ниво Европейска комисия и Европейски парламент.

 

Това посочва заместник-председателят и член на Европейския парламент Ангел Джамбазки в поздравително писмо, изпратено до Сдружението на медицинските фелдшери бакалаври по медицина в България по повод провелия се национален съвет.

Ангел Джамбазки, член на Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО, изпрати сигнал до министъра на вътрешните работи и до комисар Младен Маринов от СДВР във връзка с подготвян опит за демонтиране на защитното съоръжение на българо-турската граница.