Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Покрай началото на българското председателство на ЕС, отново се заговори за намеренията на нашата страна да подаде документи за влизане в „чакалнята на Еврозоната“ - ERM2.

Днес България поема Европредседателството. Това е голяма отговорност, но нашата възможност да направим необходимото двойните стандарти в ЕС да бъдат премахнати.

Българска национална цел и мечта от повече от сто години е да няма граница между Охрид и Черно море. Това към днешна дата е осъществимо в рамките на Европейския съюз.

Турският президент не показва благородство, а изпълнява международен договор, казва евродепутатът

По времето, когато в София се провеждаше „екологичен“ протест срещу втория лифт в Банско, цигани в община Роман нападнаха с брадви и мачете лесничеи, които са ги заловили с незаконно отсечени дървета. Това е поредният брутален акт на насилие над служители на реда, които изпълняват дълга си. Нападението е станало вчера на черен път в землището на с. Струпец.

Под легитимен лозунг за защита от насилие Истанбулската конвенция прокарва текстове с неясни понятия, отваряйки прозорци за бъдещи интервенции на законодателството.

ВМРО е твърдо против ратифицирането на Истанбулската конвенция, заяви на пресконференция заместник-председателят на партията и евродепутат Ангел Джамбазки. Патриотите от ВМРО са категорични, че темата трябва да бъде широко обсъждана в българското общество.

Коментар на Ангел Джамбазки, български представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО в студиото на „Код 11-13“ по телевизия „Би Ай Ти“.

 

Джамбазки коментира темата с ратифицирането на Истанбулската конвенция, която днес по-рано мина като точка в дневния ред на Министерския съвет.

Холандската държава продължава с недопустимата си и обидна антибългарска кампания. Полицията в Кралство Холандия отново разпространява скандален клип, в който призовава своите граждани да се пазят от обири по т.нар. „български метод“*.