Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Ангел Джамбазки, евродепутат и заместник-председател на ВМРО, пред Димитрина Тонева, в. „Стандарт

 

- Господин Джамбазки, какъв е Вашият коментар за случая с арестуваните български лекари в Босилеград?

Заместник-председателят на ВМРО и български представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки внесе сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров във връзка с изказването на Лютви Местан в национален ефир, в което председателя на ПП ДОСТ изразява претенции и искане за признаване на турско малцинство в България.

Евродепутатът Ангел Джамбазки внесе сигнал до Районна прокуратура – Елин Пелин за побой над малолетно дете от страна на циганка.

Лъвът, който е част от монумента на Първи и Шести пехотни полкове, вече е на мястото си в градинката пред НДК.

Българският представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки заяви в студиото на „Денят започва“ по БНТ, че изходът от кризата в Каталуния е в националните държави, а не във федерализацията, към която според него Европейският съюз се стреми. Според евродепутата кризата в Испания е резултат от грешната политика на „Европа на регионите“.

Антиизточна коалиция, водена от френския президент Еманюел Макрон, цели да фалира българските предприемачи.

Инициативата „Доходен съюз“, която цели „Равна заплата за равен труд“ в целия ЕС, представи на пресконференция в пресклуба на БТА в Стара Загора евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки. Целта ѝ е да предизвика дебат в Европейския парламент, който да сложи край на „Европа на две скорости“, съобщава Starozagorci.com.

ВМРО чества в Казанлък 124-та годишнина от учредяването си

 

Евродепутатът Ангел Джамбазки и съратниците му от организациите на ВМРО в област Стара Загора избраха днес Казанлък за честване на годишнината от основаването на организацията (23. 10. 1893 г., Солун).