Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки изрази притеснението си от двойния стандарт в Европейския съюз. В студиото на „Още от деня“ по БНТ той посочи, че няколко централноевропейски страни се опитват да налагат мнението си в целия съюз и не позволяват на Полша, например, да извърши желаните от нея съдебни реформи.

Темата развива БНР по повод посещението на евродепутата Ангел Джамбазки във Видин и представянето на начинанието „Доходен съюз“ в града.

Инициативата „Доходен съюз", която цели равна заплата за равен труд в целия ЕС, бе представена във Враца от евродепутата Ангел Джамбазки

 

На среща със симпатизанти, общественици и граждани, открита от народният представител Красимир Богданов, Ангел Джамбазки обясни, че „Доходен съюз” е европейска гражданска инициатива, съгласувана и приета от осем държави: България, Хърватия, Естония, Унгария, Литва, Полша, Румъния и Словакия. Той не скри, че на този етап подобни успешни инициативи се броят на пръсти, съобщава Medianews.bg.

Недопустима е гръцката намеса в църковните ни дела. Очаквахме недоволството на Гръцкия синод от решението на църквата ни да „подслони“ македонската. Това заяви в „Денят започва“ по БНТ заместник-председателят на ВМРО и български представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки.

2017-12-19 13:36 | коментара

Отказ от правосъдие. Така евродепутатът и заместник-председател на ВМРО – Българско национално движение Ангел Джамбазки коментира оповестените присъди по делото за нападението над деца-спортисти в Асеновград.

Надявам се здравният мораториум да е подкрепен с адекватни аргументи, уточни евродепутатът и заместник-председател на ВМРО

 

Подписването на договора с Македония – безспорно тази стъпка България се опитва да направи повече от 100 години – от 1903 г. насам. С договора затворихме една антибългарска линия на политика в Скопие, доминирана от Белград.

Вълненията около Банско и възможността да се построи втори лифт продължават. Според евродепутата и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки протестите на еколозите, които са против изграждането на новото съоръжение – втори лифт на Банско, са абсолютно неоснователни.

Събитие на 2017 г. е Договорът между България и Македония

2017-12-15 08:33 | коментара

ОСТАВКА НА КЕВР И РАЗДЕЛЯНЕ НА ЕНЕРГИЙНИЯ И ВОДНИЯ РЕГУЛАТОР

 

Евродепутатът Ангел Джамбазки и председателят на политическа група „Патриоти за София” в Столичния общински съвет Карлос Контрера искат Комисията за енергийно и водно регулиране да си подаде оставката. Причината за това са неадекватните действия на регулатора в сферата на ВиК услугите.