Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Сърбия наказва посланиците си, защото опитът за преврат в Македония не успя, смята евродепутатът

 

Балканският батальон на „Ислямска държава” наброява 500 души и те не атакуват Балканите, за да не запалят хола си.

От последните няколко дни в столичния квартал „Захарна фабрика“ е започнала деконструкцията на незаконните постройки на местното население. 

Обединени патриоти имат роля за определяне на по-различно отношение към ЕС. Досега приемахме членството само като еврофондове. А ние сега поискахме в България да има седалище на изнесена агенция, което ще раздвижи икономиката тук.

Когато някой започне да се бори с проблем в държавата ни, винаги ще се намери друг, който да каже, че има и други проблеми. Да – такива има, но проверките в Слънчев бряг не са само заради шума. Там става дума за укриване на данъци, неиздаване на касови бележки, продажба на фалшив алкохол и още.

Кой ще спечели войната с шума по Черноморието? Европредседателството ни. Какви са шансовете България да получи домакинството на Европейската агенция за лекарствата. За отговорите в студиото на „Денят започва“ по БНТ гостува Ангел Джамбазки, евродепутат и заместник-председател на ВМРО.

Има последователна политика на разделяне на братския народ в България и Македония. Водят я хора, свързани с Белград и столицата на държавата, в която беше измислен македонизма през 1934 г. от Kомунистическия интернационал.

Общински съветници, политици и общественици от Ботевград поканиха за дискусия депутата от Европейския парламент Ангел Джамбазки.

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки беше гост в студиото на „Още от деня“ по БНТ.

Той подчерта категорично, като осъди нападението над журналиста от сутрешния блок на БНТ Иво Никодимов, че трябва да има обществен ред, не трябва да има нападения, не трябва да има насилие по улиците.

Антонио Милошоски винаги е смятал себе си за истински българин и последовател на Тодор Александров, заявява Ангел Джамбазки, евродепутат от Европейски консерватори и реформисти и заместник-председател на ВМРО – Българско национално движение в интервю за Албена Иванова, Радио „Фокус“.