Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Евродепутатът Ангел Джамбазки покани пенсионерска певческа група на тържествата в Брюксел за 24 май

 

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки, доц. Милен Михов и Кирил Кирилов, кандидати за народни представители от листата на Обединени патриоти, се срещнаха с възрастните хора от пенсионерски клуб „Янтра 96“ в село Писарево.

Ние нямаме началници в Анкара, Брюксел или Вашингтон, нашите началници са в Крушари, Тервел, Нови пазар, заяви заместник-председателят на ВМРО.

 

В препълнената с родолюбиви граждани от цялата област конферентна зала на хотел „Добруджа“ в Добрич бе открита предизборната кампания на Обединени патриоти в осми добрички избирателен район. Представена бе листата на коалицията, съставена от ВМРО, АТАКА и НФСБ.

Ние няма да се променяме и няма отстъпим от нито едно от исканията си, каквото искахме и в предния парламент, ще продължим да отстояваме и сега.

 

Това каза на пресконференция в Шумен водачът на листата на Коалиция КП ,,Обединени патриоти-НФСБ, АТАКА и ВМРО" Емил Димитров – Ревизоро.

Дoц. Милeн Михoв е чoвeк, c кoйтo вcякa пapтия мoжe дa ce гopдee и Велико Търново заслужава да има такъв народен представител. В нeгoвo лицe старата столица имaшe и щe имa eдин oт нaй-дocтoйнитe cи нapoдни пpeдcтaвитeли.

Нова европейска политика срещу нелегалната имиграция разработват депутати от групата на консерваторите в Европейския парламент, сред които е и българинът Ангел Джамбазки. Все повече колеги в Парламента споделят идеите ни, а вече имаме планирани срещи в цяла Европа, за да представим своите виждания. Предлагаме съвсем нови принципи, които ще освободят Европа от страха пред мигрантите, разказа пред симпатизанти на ВМРО в Горна Оряховица Джамбазки.

Най-важният проблем, пред който е изправено нашето общество, е оцеляването ни като нация, това заяви българският представител от ВМРО в Европейския парламент Ангел Джамбазки на среща-разговор в Мездра, организирана по покана на местните структури на Коалиция „Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и ВМРО”. В дискусията се включи и доскорошният депутат в Народното събрание Красимир Богданов, областен лидер на ВМРО и член на националното ръководство на патриотите. Богданов води листата на „Обединени патриоти“ за 6 МИР Враца на предстоящите на 26 март избори за народни представители.

Македонистката партия „Народно движение за Македония“ настоява българският евродепутат и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки да бъде обявен за персона нон грата в Македония.

Радио Благоевград и Националната хуманитарна гимназия “Св.Св.Кирил и Методий“ – Благоевград организират  ученически конкурс за написване на есе на тема "Времето е в нас и ние сме във времето".

 

Конкурсът се провежда под патронажа на Ангел Джамбазки, член в Европейския парламент.

Ангел Джамбазки с опровержение за гласуването на СЕТА