Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Заместник-председателят на ВМРО, български евродепутат и кандидат за народен представител от „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Ангел Джамбазки призова от ефира на Нова телевизия сънародниците ни за подкрепа, за да бъде блокирана границата с Турция и да се попречи на намесата на тази чужда държава на изборите на 26 март у нас.  

Разминаванията в състава на храни от едни и същи производители в различните държави в Европейския съюз са недопустими. Оказва се, че една и съща марка хляб в Германия е по-качествен, отколкото в Чехия.

Превратно е представена ситуацията със семейството от Сирия, което срещна отпор да бъде настанено в Елин Пелин.

В предизборния дебат „Новите 240 - дума срещу дума” в ефира на Нова телевизия позициите на Обединените патриоти за битовата престъпност и корупцията защити Ангел Джамбазки. Той е заместник-председател на ВМРО, член на Европейския парламент и кандидат за народен представител в 24 МИР – София и в 7 МИР – Габрово.

Следете „Директно с Ангел Джамбазки“ всяка неделя на живо от 18.00 ч. по национална телевизия „България 24“

 

Заместник-председателят на ВМРО и български представите в Европейския парламент Ангел Джамбазки ще води предаване в национална телевизия „България 24“.

След изборите сме готови отново да седнем и да говорим на експертно ниво с Обединени патриоти, които ще бъдат част от управление на страната. Този извод направиха синдикалисти от всички браншови организации на КНСБ след среща с „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“.

Този път Силистра ще има своя представител в Народното събрание и достойно ще представя населението на региона, защото знае наболелите проблеми. И след изборите гражданите ще имат достъп до него, за да поставят въпросите си и да получават адекватни отговори.

Евродепутатът Ангел Джамбазки покани пенсионерска певческа група на тържествата в Брюксел за 24 май

 

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки, доц. Милен Михов и Кирил Кирилов, кандидати за народни представители от листата на Обединени патриоти, се срещнаха с възрастните хора от пенсионерски клуб „Янтра 96“ в село Писарево.

Ние нямаме началници в Анкара, Брюксел или Вашингтон, нашите началници са в Крушари, Тервел, Нови пазар, заяви заместник-председателят на ВМРО.

 

В препълнената с родолюбиви граждани от цялата област конферентна зала на хотел „Добруджа“ в Добрич бе открита предизборната кампания на Обединени патриоти в осми добрички избирателен район. Представена бе листата на коалицията, съставена от ВМРО, АТАКА и НФСБ.