Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


В Европейския парламент в Брюксел се проведе семинар, посветен на сигурността на границите, подобряване на миграционната политика и граничен контрол. Нейни организатори бяха депутатите от групата на Европейските консерватори и реформисти Бернд Кьолмел (Германия), Андерс Вистисен (Дания), Зджислав Краснодембски (Полша) и Ангел Джамбазки (България).

Според евродепутата и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки трябва да продължат усилията за плътно затваряне на българо-турската граница. Той коментира темата в „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ във връзка с катастрофиралия микробус на АМ „Тракия“.

Според евродепутата е задължително да има Закон за българския език

С българите в чужбина може да решим демографската криза

Не намирам основания за оставка на Валери Симеонов, очаквано е опозицията да иска оставки. Най-шумни са крайната левица и дясното, които пък са десни по професия, не по убеждения. Моето лично доверие и подкрепа са на страната на г-н Симеонов.

Ситуацията в Сирия изисква честна и трезва оценка, справедливо решение и международно съгласие.

Ситуацията в Македония е повече от тревожна. Там двете основни партии се интересуват единствено от властта

Когато говорим за Македония, ние говорим за един народ в две държави. Няма никакво съмнение, че в Република Македония живее братски на нас народ и трябва да сме особено внимателни, когато коментираме проблемите там.