Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Българският представител защитава нашите граничари

Заместник-председателят на ВМРО и български представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки изпрати писмо до холандската си колега Кати Пири, в което иска обяснения за твърденията на Пири, с които обвинява български гранични служители от „Капитан Андреево“ в корупция.

Драстичната разлика между цената на труда у нас и в другите истински развити страни. Минимално един германец получава над шест пъти повече от един българин. Евродепутати са се амбицирали да променят това и събират подписи, които да внесат в евроинституциите.

Сърбия наказва посланиците си, защото опитът за преврат в Македония не успя, смята евродепутатът

 

Балканският батальон на „Ислямска държава” наброява 500 души и те не атакуват Балканите, за да не запалят хола си.

От последните няколко дни в столичния квартал „Захарна фабрика“ е започнала деконструкцията на незаконните постройки на местното население. 

Обединени патриоти имат роля за определяне на по-различно отношение към ЕС. Досега приемахме членството само като еврофондове. А ние сега поискахме в България да има седалище на изнесена агенция, което ще раздвижи икономиката тук.

Когато някой започне да се бори с проблем в държавата ни, винаги ще се намери друг, който да каже, че има и други проблеми. Да – такива има, но проверките в Слънчев бряг не са само заради шума. Там става дума за укриване на данъци, неиздаване на касови бележки, продажба на фалшив алкохол и още.

Кой ще спечели войната с шума по Черноморието? Европредседателството ни. Какви са шансовете България да получи домакинството на Европейската агенция за лекарствата. За отговорите в студиото на „Денят започва“ по БНТ гостува Ангел Джамбазки, евродепутат и заместник-председател на ВМРО.

Има последователна политика на разделяне на братския народ в България и Македония. Водят я хора, свързани с Белград и столицата на държавата, в която беше измислен македонизма през 1934 г. от Kомунистическия интернационал.

Общински съветници, политици и общественици от Ботевград поканиха за дискусия депутата от Европейския парламент Ангел Джамбазки.