Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Не знам турски. Този човек явно не си дава сметка какво говори. Така отговори евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки по време на правото си на отговор в предаването „Лице в лице“ по БТВ относно обвиненията на кандидат-депутатът от партия ДОСТ Евгений Михайлов, че на границата е говорил на турски и не е бил санкциониран.

Прекарахме тези дни в разговори и размишления за бъдещото управление. Дано е за добро. Резултатите са такива каквито са. Не е реалистично да очакваме ГЕРБ да приемат на 100% нашата програма. Постигнахме споразумение по много теми.

Резултатът от турския референдум е лош. Тревожен. Очаквано. Опасен диктатор превзема държавата, чиято армия е втора по големина в НАТО. Армия, която все още окупира незаконно части от остров Кипър, която воюва в северен Ирак и северна Сирия. Която води гражданска война в собствената си държава срещу почти двадесет милионното кюрдско население.

Интервю с Ангел Джамбазки, заместник-председател на ВМРО, член на Европейския парламент от групата на Европейските консерватори и реформисти, за Flash news 

Решението на гражданите на Обединеното кралство е законно и суверенно и всеки, който твърди обратното, не уважава правилата на демокрацията.

На 21.04.2017 г. от 11.00 ч. г-н Марчин Олендер от Google и Ангел Джамбазки, член на ЕП, ще разбулят тайните около Европейските политики в Дигиталната ера.

Последното издание на класацията „Господар на седмицата“ на хумористичното предаване „Господари на ефира“ бе превзета от представители на ВМРО.

Това ми прилича по-скоро на предложение, най-вероятно на управляващата партия, коментира той

Ангел Джамбазки е заместник-председател на ВМРО и член на Европейския парламент. В Пловдив е за час и половина - два - време, в което успява да усети настроението на хората по улиците в града и да отдели минутки за читателите на GustoNews.bg.