Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


На 21.04.2017 г. от 11.00 ч. г-н Марчин Олендер от Google и Ангел Джамбазки, член на ЕП, ще разбулят тайните около Европейските политики в Дигиталната ера.

Последното издание на класацията „Господар на седмицата“ на хумористичното предаване „Господари на ефира“ бе превзета от представители на ВМРО.

Това ми прилича по-скоро на предложение, най-вероятно на управляващата партия, коментира той

Ангел Джамбазки е заместник-председател на ВМРО и член на Европейския парламент. В Пловдив е за час и половина - два - време, в което успява да усети настроението на хората по улиците в града и да отдели минутки за читателите на GustoNews.bg.

Държава, която планира да се намеси във вътрешната ни политика с 40 хиляди гласа, не ни е приятел. Турция иска да решава бъдещето ни. Става дума за хора, които не са си купили и една дъвка в България, тотално неграмотни хора, които не правят информиран избор.

Обединените патриоти са на граничната бразда, за да заявят от името на всички български граждани, че няма да се допусне Турция да се меси в българския политически живот. Блокади бяха направени на граничните пунктове „Капитан Андреево“, „Лесово“ и „Малко Търново“.

Заместник-председателят на ВМРО, български евродепутат и кандидат за народен представител от „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Ангел Джамбазки призова от ефира на Нова телевизия сънародниците ни за подкрепа, за да бъде блокирана границата с Турция и да се попречи на намесата на тази чужда държава на изборите на 26 март у нас.  

Разминаванията в състава на храни от едни и същи производители в различните държави в Европейския съюз са недопустими. Оказва се, че една и съща марка хляб в Германия е по-качествен, отколкото в Чехия.

Превратно е представена ситуацията със семейството от Сирия, което срещна отпор да бъде настанено в Елин Пелин.