Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Българският представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки участва в обсъждане относно големи пожари, унищожили огромни площи в цяла Европа пред летните месеци. Той даде пример и с пожара в Пирин, след който има нанесени щети за милиони.

Кога ще бъдат наложени санкции на Турция, която под управлението на Ердоган, нарушава всички европейски ценности?

Сблъскваме се с печалните резултати на една сбъркана и неразумна политика, заяви в свое изказване в Европарламента евродепутатът Ангел Джамбазки, коментирайки развитието на последните събития в областта на миграцията.

Наказателната отговорност винаги е лична. Ако има митничар или граничар, който е изнудвал някого, това трябва да бъде доказано и този човек трябва да бъде осъден и наказан, коментира в студиото на „Събуди се” по Нова телевизия Ангел Джамбазки.

Българският представител защитава нашите граничари

Заместник-председателят на ВМРО и български представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки изпрати писмо до холандската си колега Кати Пири, в което иска обяснения за твърденията на Пири, с които обвинява български гранични служители от „Капитан Андреево“ в корупция.

Драстичната разлика между цената на труда у нас и в другите истински развити страни. Минимално един германец получава над шест пъти повече от един българин. Евродепутати са се амбицирали да променят това и събират подписи, които да внесат в евроинституциите.

Сърбия наказва посланиците си, защото опитът за преврат в Македония не успя, смята евродепутатът

 

Балканският батальон на „Ислямска държава” наброява 500 души и те не атакуват Балканите, за да не запалят хола си.

От последните няколко дни в столичния квартал „Захарна фабрика“ е започнала деконструкцията на незаконните постройки на местното население. 

Обединени патриоти имат роля за определяне на по-различно отношение към ЕС. Досега приемахме членството само като еврофондове. А ние сега поискахме в България да има седалище на изнесена агенция, което ще раздвижи икономиката тук.