Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Не намирам основания за оставка на Валери Симеонов, очаквано е опозицията да иска оставки. Най-шумни са крайната левица и дясното, които пък са десни по професия, не по убеждения. Моето лично доверие и подкрепа са на страната на г-н Симеонов.

Ситуацията в Сирия изисква честна и трезва оценка, справедливо решение и международно съгласие.

Ситуацията в Македония е повече от тревожна. Там двете основни партии се интересуват единствено от властта

Когато говорим за Македония, ние говорим за един народ в две държави. Няма никакво съмнение, че в Република Македония живее братски на нас народ и трябва да сме особено внимателни, когато коментираме проблемите там.

Вътрешни и външни фактори влияят на събитията в съседната държава, посочва евродепутатът

България трябва да защити българите в Македония, категоричен е евродепутатът

Българските евродепутати Мария Габриел, Филиз Хюсменова, Сергей Станишев, Ангел Джамбазки и Емил Радев за пореден път призоваха за отпадането на Механизма за сътрудничество и проверка за България и Румъния.

Това са едни от най-важните изброи за ЕС, заяви евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки в „Денят започна“ по БНТ относно президентските избори във Франция. Следващите подобни избори ще са в Германия, където очакваме силно представяне на „Алтернатива за Германия“, допълни той.

Не знам турски. Този човек явно не си дава сметка какво говори. Така отговори евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки по време на правото си на отговор в предаването „Лице в лице“ по БТВ относно обвиненията на кандидат-депутатът от партия ДОСТ Евгений Михайлов, че на границата е говорил на турски и не е бил санкциониран.