Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Вълненията около Банско и възможността да се построи втори лифт продължават. Според евродепутата и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки протестите на еколозите, които са против изграждането на новото съоръжение – втори лифт на Банско, са абсолютно неоснователни.

Събитие на 2017 г. е Договорът между България и Македония

2017-12-15 08:33 | коментара

ОСТАВКА НА КЕВР И РАЗДЕЛЯНЕ НА ЕНЕРГИЙНИЯ И ВОДНИЯ РЕГУЛАТОР

 

Евродепутатът Ангел Джамбазки и председателят на политическа група „Патриоти за София” в Столичния общински съвет Карлос Контрера искат Комисията за енергийно и водно регулиране да си подаде оставката. Причината за това са неадекватните действия на регулатора в сферата на ВиК услугите.

Евродепутатите се обявиха срещу двойните стандарти в ЕС

 

Евродепутати от различни страни и политически групи заявиха категоричната си подкрепа за членството на България и Румъния в Шенген по време на дебат в Европейския парламент в Страсбург. Те призоваха Съвета да следва собствените си правила и поети ангажименти и да прекрати  несправедливото блокиране на двете страни​, което продължава вече повече от 6 години.

Преди дни Съветът на Европейския съюз прие правилата за въвеждане на постоянни проверки на преминаващите външните граници на Общността. Това решение пряко засяга България като външна граница на Съюза.

В Израел има замразен мир, регионът се препозиционира геополитически, смята евродепутатът

 

Турция иска промяна на границите си в посока навън, това е очевидно.

Регионът трябва да се успокоява, а не да се търси разединение

 

Западните Балкани са регионът, в който България би могла и трябва да играе ролята на стабилизиращ фактор, още повече, че има и своята роля като страна членка на НАТО и на ЕС, и не само заради предстоящите шест месеца на европредседателството.

Нещо, което не е притежавано, не се дължи, каза в „Денят започва“ по БНТ евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки. По думите му остава въпросът, който трябва да бъде задаван всеки път, как изречение „Не може да се очаква от мен такова нещо“ кореспондира със заведените дела.

На 26.11.2017 г. бе открит клуб на патриота в град Котел. На откриването му присъства заместник-председателят на ВМРО и български представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки. Той се срещна със симпатизанти и съмишленици на ВМРО. Да бъде открит офис именно в град Котел бе приоритет на ВМРО – Сливен, защото градчето има историческа роля по време на Възраждането. Неговият девиз е „Котел огън не гори, Котел сабя не сече“. Градът е известен със своята запазена до днес възрожденска архитектура, показваща един от най-добрите образци на дървена народна къща от късното Възраждане.