Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Резултатът от турския референдум е лош. Тревожен. Очаквано. Опасен диктатор превзема държавата, чиято армия е втора по големина в НАТО. Армия, която все още окупира незаконно части от остров Кипър, която воюва в северен Ирак и северна Сирия. Която води гражданска война в собствената си държава срещу почти двадесет милионното кюрдско население.

Интервю с Ангел Джамбазки, заместник-председател на ВМРО, член на Европейския парламент от групата на Европейските консерватори и реформисти, за Flash news 

Решението на гражданите на Обединеното кралство е законно и суверенно и всеки, който твърди обратното, не уважава правилата на демокрацията.

На 21.04.2017 г. от 11.00 ч. г-н Марчин Олендер от Google и Ангел Джамбазки, член на ЕП, ще разбулят тайните около Европейските политики в Дигиталната ера.

Последното издание на класацията „Господар на седмицата“ на хумористичното предаване „Господари на ефира“ бе превзета от представители на ВМРО.

Това ми прилича по-скоро на предложение, най-вероятно на управляващата партия, коментира той

Ангел Джамбазки е заместник-председател на ВМРО и член на Европейския парламент. В Пловдив е за час и половина - два - време, в което успява да усети настроението на хората по улиците в града и да отдели минутки за читателите на GustoNews.bg.

Държава, която планира да се намеси във вътрешната ни политика с 40 хиляди гласа, не ни е приятел. Турция иска да решава бъдещето ни. Става дума за хора, които не са си купили и една дъвка в България, тотално неграмотни хора, които не правят информиран избор.

Обединените патриоти са на граничната бразда, за да заявят от името на всички български граждани, че няма да се допусне Турция да се меси в българския политически живот. Блокади бяха направени на граничните пунктове „Капитан Андреево“, „Лесово“ и „Малко Търново“.