Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Турският президент не показва благородство, а изпълнява международен договор, казва евродепутатът

По времето, когато в София се провеждаше „екологичен“ протест срещу втория лифт в Банско, цигани в община Роман нападнаха с брадви и мачете лесничеи, които са ги заловили с незаконно отсечени дървета. Това е поредният брутален акт на насилие над служители на реда, които изпълняват дълга си. Нападението е станало вчера на черен път в землището на с. Струпец.

Под легитимен лозунг за защита от насилие Истанбулската конвенция прокарва текстове с неясни понятия, отваряйки прозорци за бъдещи интервенции на законодателството.

ВМРО е твърдо против ратифицирането на Истанбулската конвенция, заяви на пресконференция заместник-председателят на партията и евродепутат Ангел Джамбазки. Патриотите от ВМРО са категорични, че темата трябва да бъде широко обсъждана в българското общество.

Коментар на Ангел Джамбазки, български представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО в студиото на „Код 11-13“ по телевизия „Би Ай Ти“.

 

Джамбазки коментира темата с ратифицирането на Истанбулската конвенция, която днес по-рано мина като точка в дневния ред на Министерския съвет.

Холандската държава продължава с недопустимата си и обидна антибългарска кампания. Полицията в Кралство Холандия отново разпространява скандален клип, в който призовава своите граждани да се пазят от обири по т.нар. „български метод“*.

Участие на Ангел Джамбазки, български представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО, в предаването „Тази сутрин“ по БТВ. Гост в студиото бе и Андрей Ковачев, представител на „Зелените“

Според българския евродепутат няма как южната ни съседка да бъде член на Европейския съюз

 

Влизането на Турция в Европейския съюз няма как да се осъществи. Такова е мнението на евродепутата и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки, което той изрази в предаването „Денят ОН ЕР“ по телевизия „България ОН ЕР“.

В България имаме планини, които нарочно не развиваме заради една шепа хора, които защитават някакъв интерес.