Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Пазарджишкият окръжен съд даде ход на делото за разпространяване на идеите на „Ислямска държава” и призиви към война. По делото са обвинени 14 души, сред които Ахмед Муса Ахмед, съобщава БНР.

Държавата да възстанови отбранителните способности и разузнавателния капацитет на българската армия и българските служби за сигурност и да подготви обществото за войната, която се води на европейския континент.

България трябва да възстанови своите отбранителни и разузнавателни способности, тъй като те не са на адекватното ниво за справяне с тероризма, това заяви пред студенти и преподаватели във Велико Търново евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки. Той посети старата столица, за да изнесе лекция пред студентите от ВТУ на тема „Тероризъм в сърцето на Европа”.

Брюксел е европейската столица на мюсюлманския радикализъм. Това е сърцето на Еврабия. Фактически е невъзможно да накараш хора, които са твърде различни, да пеят „Одата на радостта”, коментира още Джамбазки в „Комбина“ по Нова телевизия. Той добави, че белгийската държава не се пази, не защото не може, а защото няма политическо решение това да се прави. Българският евродепутат беше в Брюксел по време на атентатите на 22 март т.г.

Най-актуалният въпрос в момента е защо т.нар. европейски лидери позволиха да се случи този атентат и то в Брюксел – сърцето на Европа. Те не признават своя провал.

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки

изнесе публична лекция пред академичната общност на Тракийски

университет в Стара Загора.

Българският представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки посети Казанлък. Градът бе поредна спирка от обиколката на политика из централна южна България за среща с граждани.

Трябва да си затворим плътно границата и да изгоним турския посланик Гьокче и главния мюфтия, които се опитват да овладеят българското мюсюлманско вероизповедание.

Български евродепутати от различни групи се обявиха или за отпадане на Механизма за сътрудничество и проверка, или за въвеждане на общоевропейския механизъм за върховенство на закона, който да се прилага за всички 28 държави от Европейския съюз.