Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Народните представители от ВМРО в парламентарната група на Патриотичен фронт Красимир Каракачанов, Искрен Веселинов, Атанас Стоянов и Милен Михов се срещнаха днес в Народното събрание със спортните деятели Константин (Тити) Папазов, Пламен Константинов и Георги Глушков. Срещата бе инициирана от народния представител Атанас Стоянов – член на комисията за младежта и спорта, и от евродепутата от ВМРО Ангел Джамбазки. На срещата присъства и Карлос Контрера в качеството си на общински съветник от ВМРО в София.

Европейският континент е в състояние на война и нападение. САЩ и Русия са силите, които могат да се справят с джихадистите от „Ислямска държава“, смята евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки. Според него европейските лидери бездействат.

Според мен се приключи с либералната и лицемерна Европа, която „обикаля“ около проблема и не го назовава. Позицията ѝ по отношение на тероризма и „Ислямска държава“ (ИД) е беззъба, да не кажа, че направо няма такава позиция.

 

Такъв коментар направи заместник-председателят на ВМРО и представител на Европейския парламент Ангел Джамбазки в ефира та БТВ за поредните терористични действия в Париж от 13 ноември.

С 405 точки Ангел Джамбазки продължава да бъде най-активният български представител в Европейския парламент. Анализът е на портала MepRanking.eu, като е направен чрез извършване на пълен мониторинг на дейността на членовете на институцията.

Пълна морална деградация е да твърдиш, че си правозащитник и да обявяваш номинацията на доказан убиец за човек на годината. Това говори за много сбъркани моралните ценности, заяви евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

В централата на ВМРО - в София на ул. „Пиротска“ 5 се събраха много членове и симпатизанти, за да уважат празника и за да изкажат подкрепа на кандидатите на ВМРО за София. На събитието присъстваха лидерът на партията Красимир Каракачанов, кандидатът за кмет на София Ангел Джамбазки, водачът на общинската листа в столицата Карлос Контрера, кандидатите за общински съветници и районни кметове, издигнати от ВМРО – Българско национално движение.

Кандидатът за кмет на район Подуяне на ВМРО – Българско национално движение – Одисей Спасов алармира, че се готви изграждане на поредния център за настаняване на нелегални имигранти в София. Според информацията има сондажи за превръщане на едно от училищата в район „Подуяне” в център и общежитие за настаняване на нелегални имигранти. Усилено се заговаря за това, след като правителството обяви, че България ще приеме около две хиляди мигранти от Италия съгласно квотното разпределение, наложено от ЕК.

 

Центърът на София се превръща в Малката Арабия, покрайнините му стават изключително несигурни, има страшно много цигански автономии, казвам го съвсем спокойно с тази дума, а не с лицемерната, която използват другите. 

Ако трябва да обобщя трите най-големи проблема на града,за мен  на първо място е проблемът със сигурността. Под това разбирам проблемите около така наречените „махали“, „гета“, „катуни“, както и да ги наричаме, те са своеобразни автономии, в които отсъства всякаква държавна и общинска власт, както неразумното разкриване на центрове за съсредоточаване на нелегални имигранти в столицата.