Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Джамбазки в остър спор с Коритаров заради Турция

 

Журналистът Георги Коритаров и евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки влязоха в остра конфронтация в предаването „Тази събота” по bTV докато обсъждаха случващото се с ДПС и отцепването на Лютви Местан и неговите хора.

В огромната си част нелегалните имигранти не споделят европейските ценности. Те ще продължават да правят това срещу всички жени без забрадки. Това заяви пред Нова телевизия евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки на въпрос как ще коментира масовите сексуални посегателства над жени в Германия.

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки през 2015 година се утвърди като най-дейният български представител в Европейския парламент. Справка на рейтинговия портал MEPraknking.eu показва, че представителят на ВМРО заема първа позиция сред българските евродепутати по активност. В групата на Европейските консерватори и реформисти, от която е част, пък е втори, а сред всички 751 члена на Европарламента се подрежда на 26-о място.

ВМРО остро протестира и възразява срещу планираното посещение на турския министър-председател Давутоглу в България. ВМРО счита, че неоосманистката политика на турския държавен връх е заплаха за националната сигурност на България стабилността на ЕС.

Южната ни съседка изнудва Европейския съюз, искайки от него пари, коментира евродепутатът

 

Може би нито един човек вече не се съмнява, че Турция направлява мигрантския поток към Европа. Мисля, че мигрантските потоци няма да бъдат спрени, но ще бъдат намалявани и направлявани, докато Турция преследва своите геополитически цели.

Народните представители от ВМРО в парламентарната група на Патриотичен фронт Красимир Каракачанов, Искрен Веселинов, Атанас Стоянов и Милен Михов се срещнаха днес в Народното събрание със спортните деятели Константин (Тити) Папазов, Пламен Константинов и Георги Глушков. Срещата бе инициирана от народния представител Атанас Стоянов – член на комисията за младежта и спорта, и от евродепутата от ВМРО Ангел Джамбазки. На срещата присъства и Карлос Контрера в качеството си на общински съветник от ВМРО в София.

Европейският континент е в състояние на война и нападение. САЩ и Русия са силите, които могат да се справят с джихадистите от „Ислямска държава“, смята евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки. Според него европейските лидери бездействат.

Според мен се приключи с либералната и лицемерна Европа, която „обикаля“ около проблема и не го назовава. Позицията ѝ по отношение на тероризма и „Ислямска държава“ (ИД) е беззъба, да не кажа, че направо няма такава позиция.

 

Такъв коментар направи заместник-председателят на ВМРО и представител на Европейския парламент Ангел Джамбазки в ефира та БТВ за поредните терористични действия в Париж от 13 ноември.

С 405 точки Ангел Джамбазки продължава да бъде най-активният български представител в Европейския парламент. Анализът е на портала MepRanking.eu, като е направен чрез извършване на пълен мониторинг на дейността на членовете на институцията.