Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Народните представители от ВМРО в парламентарната група на Патриотичен фронт Красимир Каракачанов, Искрен Веселинов, Атанас Стоянов и Милен Михов се срещнаха днес в Народното събрание със спортните деятели Константин (Тити) Папазов, Пламен Константинов и Георги Глушков. Срещата бе инициирана от народния представител Атанас Стоянов – член на комисията за младежта и спорта, и от евродепутата от ВМРО Ангел Джамбазки. На срещата присъства и Карлос Контрера в качеството си на общински съветник от ВМРО в София.

В следствие на терористичните атаки в Париж на 13 ноември, Европейската комисия предлага законодателство, целящо да се ограничи нелегалната продажба и разпространение на огнестрелни оръжия, които биха могли да се използват за криминални цели и терористични атаки.

Европейският континент е в състояние на война и нападение. САЩ и Русия са силите, които могат да се справят с джихадистите от „Ислямска държава“, смята евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки. Според него европейските лидери бездействат.

Според мен се приключи с либералната и лицемерна Европа, която „обикаля“ около проблема и не го назовава. Позицията ѝ по отношение на тероризма и „Ислямска държава“ (ИД) е беззъба, да не кажа, че направо няма такава позиция.

 

Такъв коментар направи заместник-председателят на ВМРО и представител на Европейския парламент Ангел Джамбазки в ефира та БТВ за поредните терористични действия в Париж от 13 ноември.

Евродепутатът на ВМРО Ангел Джамбазки продължава борбата си срещу нелегалните мигранти и защитата на европейските граници. 

 

 Той е докладчик в Комисията по правни въпроси по предложението на ЕК за изменение на Регламента за определяне на единен формат за визите.

С 405 точки Ангел Джамбазки продължава да бъде най-активният български представител в Европейския парламент. Анализът е на портала MepRanking.eu, като е направен чрез извършване на пълен мониторинг на дейността на членовете на институцията.

Комисията ще продължи да наблюдава отблизо положението в България и е готова да обмисли предлагането на подобен механизъм за преместване, ако в страната възникне извънредна ситуация.“

Пълна морална деградация е да твърдиш, че си правозащитник и да обявяваш номинацията на доказан убиец за човек на годината. Това говори за много сбъркани моралните ценности, заяви евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

Проблемите на българите, живеещи в САЩ, обсъдиха на среща в българското посолство във Вашингтон евродепутатите Ангел Джамбазки и Емил Радев. Домакин на срещата бе посланикът ни в САЩ Елена Поптодорова. По инициатива на Джамбазки и с любезното съдействие на посолството на Република България бе организирана и среща с представители на българската общност във Вашингтон.