Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Пълна морална деградация е да твърдиш, че си правозащитник и да обявяваш номинацията на доказан убиец за човек на годината. Това говори за много сбъркани моралните ценности, заяви евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

Проблемите на българите, живеещи в САЩ, обсъдиха на среща в българското посолство във Вашингтон евродепутатите Ангел Джамбазки и Емил Радев. Домакин на срещата бе посланикът ни в САЩ Елена Поптодорова. По инициатива на Джамбазки и с любезното съдействие на посолството на Република България бе организирана и среща с представители на българската общност във Вашингтон.

В централата на ВМРО - в София на ул. „Пиротска“ 5 се събраха много членове и симпатизанти, за да уважат празника и за да изкажат подкрепа на кандидатите на ВМРО за София. На събитието присъстваха лидерът на партията Красимир Каракачанов, кандидатът за кмет на София Ангел Джамбазки, водачът на общинската листа в столицата Карлос Контрера, кандидатите за общински съветници и районни кметове, издигнати от ВМРО – Българско национално движение.

Кандидатът за кмет на район Подуяне на ВМРО – Българско национално движение – Одисей Спасов алармира, че се готви изграждане на поредния център за настаняване на нелегални имигранти в София. Според информацията има сондажи за превръщане на едно от училищата в район „Подуяне” в център и общежитие за настаняване на нелегални имигранти. Усилено се заговаря за това, след като правителството обяви, че България ще приеме около две хиляди мигранти от Италия съгласно квотното разпределение, наложено от ЕК.

 

Центърът на София се превръща в Малката Арабия, покрайнините му стават изключително несигурни, има страшно много цигански автономии, казвам го съвсем спокойно с тази дума, а не с лицемерната, която използват другите. 

Ако трябва да обобщя трите най-големи проблема на града,за мен  на първо място е проблемът със сигурността. Под това разбирам проблемите около така наречените „махали“, „гета“, „катуни“, както и да ги наричаме, те са своеобразни автономии, в които отсъства всякаква държавна и общинска власт, както неразумното разкриване на центрове за съсредоточаване на нелегални имигранти в столицата.

Кандидатът на ВМРО за кмет на София и заместник-председател на партията Ангел Джамбазки заяви в ефира на БТВ, че приоритет за него при управлението на града ще бъде гарантиране реда и сигурността.

Българската национална телевизия наложи цензура върху заключителния клип на ВМРО – Българско национално движение. Телевизията отказва да излъчи клипа, защото насаждал омраза и не отговарял на добрите нрави и споразумението за толерантна кампания.

В заключителния дебат в предаването „Референдум“ по БНТ на основните кандидати за кмет на столицата, озаглавен „Битката за София“, участие взе кандидатът за кмет на столицата, издигнат от ВМРО, Ангел Джамбазки. Бяха обсъдени най-важните според жителите на София проблеми, с чието решение трябва да се заеме следващият градоначалник.