Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Заради поредната агресия срещу Армения Европейският парламент трябва да приеме Резолюция, осъждаща нападението, по силата на чл. 133 от Правилника за организацията и дейността на Европейския парламент.

От ВМРО настояваме да няма религиозни символи, да няма бурки, да няма дълги до земята бради и размахвани във въздуха пръсти, каза евродепутатът Ангел Джамбазки в предаването „Лице в лице” по БТВ

Пловдивската организация на ВМРО ще внесе на следващата общинска сесия предложение за промяна на Наредбата за обществения ред. От партията казаха, че ще настояват за забрана на бурките и религиозните символи.

На налагането на радикалния ислям не бива да се гледа като на религия, а като на политическа доктрина, която цели да промени нашия свят. В България махали в големи градове се радикаликализират и това е заплаха за националната ни сигурност. Това заяви в ефира на „Здравей, България” по Нова телевизия евродепутатът от ВМРО и заместник-председател на партията Ангел Джамбазки.

Пазарджишкият окръжен съд даде ход на делото за разпространяване на идеите на „Ислямска държава” и призиви към война. По делото са обвинени 14 души, сред които Ахмед Муса Ахмед, съобщава БНР.

Държавата да възстанови отбранителните способности и разузнавателния капацитет на българската армия и българските служби за сигурност и да подготви обществото за войната, която се води на европейския континент.

България трябва да възстанови своите отбранителни и разузнавателни способности, тъй като те не са на адекватното ниво за справяне с тероризма, това заяви пред студенти и преподаватели във Велико Търново евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки. Той посети старата столица, за да изнесе лекция пред студентите от ВТУ на тема „Тероризъм в сърцето на Европа”.

Брюксел е европейската столица на мюсюлманския радикализъм. Това е сърцето на Еврабия. Фактически е невъзможно да накараш хора, които са твърде различни, да пеят „Одата на радостта”, коментира още Джамбазки в „Комбина“ по Нова телевизия. Той добави, че белгийската държава не се пази, не защото не може, а защото няма политическо решение това да се прави. Българският евродепутат беше в Брюксел по време на атентатите на 22 март т.г.

Най-актуалният въпрос в момента е защо т.нар. европейски лидери позволиха да се случи този атентат и то в Брюксел – сърцето на Европа. Те не признават своя провал.