Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Евродепутатът на ВМРО Ангел Джамбазки продължава борбата си срещу нелегалните мигранти и защитата на европейските граници. 

 

 Той е докладчик в Комисията по правни въпроси по предложението на ЕК за изменение на Регламента за определяне на единен формат за визите.

С 405 точки Ангел Джамбазки продължава да бъде най-активният български представител в Европейския парламент. Анализът е на портала MepRanking.eu, като е направен чрез извършване на пълен мониторинг на дейността на членовете на институцията.

Комисията ще продължи да наблюдава отблизо положението в България и е готова да обмисли предлагането на подобен механизъм за преместване, ако в страната възникне извънредна ситуация.“

Пълна морална деградация е да твърдиш, че си правозащитник и да обявяваш номинацията на доказан убиец за човек на годината. Това говори за много сбъркани моралните ценности, заяви евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

Проблемите на българите, живеещи в САЩ, обсъдиха на среща в българското посолство във Вашингтон евродепутатите Ангел Джамбазки и Емил Радев. Домакин на срещата бе посланикът ни в САЩ Елена Поптодорова. По инициатива на Джамбазки и с любезното съдействие на посолството на Република България бе организирана и среща с представители на българската общност във Вашингтон.

В централата на ВМРО - в София на ул. „Пиротска“ 5 се събраха много членове и симпатизанти, за да уважат празника и за да изкажат подкрепа на кандидатите на ВМРО за София. На събитието присъстваха лидерът на партията Красимир Каракачанов, кандидатът за кмет на София Ангел Джамбазки, водачът на общинската листа в столицата Карлос Контрера, кандидатите за общински съветници и районни кметове, издигнати от ВМРО – Българско национално движение.

Кандидатът за кмет на район Подуяне на ВМРО – Българско национално движение – Одисей Спасов алармира, че се готви изграждане на поредния център за настаняване на нелегални имигранти в София. Според информацията има сондажи за превръщане на едно от училищата в район „Подуяне” в център и общежитие за настаняване на нелегални имигранти. Усилено се заговаря за това, след като правителството обяви, че България ще приеме около две хиляди мигранти от Италия съгласно квотното разпределение, наложено от ЕК.

 

Центърът на София се превръща в Малката Арабия, покрайнините му стават изключително несигурни, има страшно много цигански автономии, казвам го съвсем спокойно с тази дума, а не с лицемерната, която използват другите. 

Ако трябва да обобщя трите най-големи проблема на града,за мен  на първо място е проблемът със сигурността. Под това разбирам проблемите около така наречените „махали“, „гета“, „катуни“, както и да ги наричаме, те са своеобразни автономии, в които отсъства всякаква държавна и общинска власт, както неразумното разкриване на центрове за съсредоточаване на нелегални имигранти в столицата.