Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Ангел Джамбазки инициира конференцията „Миграционна политика и граничен контрол“

Остра реакция на българския евродепутат Ангел Джамбазки последва след съобщението, че Европейският парламент допусна до разглеждане петицията на ДПС турският да стане официален език за агитация по време на избори.

Позицията на България, която управляващите трябва да защитават пред Европа, трябва да е „не“ на връщането на нелегални мигранти и заселването им у нас. Това заяви евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки в предаването „Лице в лице“ по БТВ

Неразумната и сбърканата обща политика по съсредоточаването на нелегални имигранти в центрове, които са в населените места, създава изключително много затруднения – заплаха за обществения ред, заплаха за сигурността и здравето на гражданите.

Хъб за бежанци? Ако не беше толкова налудно и толкова национално-предателско, щеше да е ужасно иронично и смешно. Нещо като идиотска версия на народните мъдрости за жабата и вола, „Нерде Ямбол, нерде Стамбол“ и компютрите и компотите.

Къде трябва да отидат бежанците - темата коментира заместник-председателят на ВМРО и български представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки в „Часът на Милен Цветков“ по Нова телевизия.

Във връзка с провелия се преди дни протест пред бежанския център в столичния квартал „Овча купел“, организиран от ВМРО, НФСБ и „Атака“, Ангел Джамбазки бе поканен в сутрешния блок на Нова телевизия, за да аргументира нуждата от подобна акция.

В момента трафикантите на имигранти прострелват маршрути през Черно море, смята Ангел Джамбазки

Стотици привърженици на партиите, организирали протеста – ВМРО, НФСБ и АТАКА, както и много жители на столичния квартал „Овча купел“ се събраха на протест срещу бежанския център. Много развети трибагреници и викове „Пришълците вън“ и „Не сте желани“ съпътстваха протеста. Той премина без провокации, за каквито се опасяваха от СДВР и промениха мястото на провеждането му. Затова и предприетите мерки за сигурност бяха безпрецедентни – имаше десетки полицаи и жандармеристи, както и множество проверки на протестиращите.