Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


По време на дебат по доклада относно новите възможности за малките транспортни предприятия, в това число съвместни бизнес модели, евродепутатът от ВМРО в групата на Европейските консерватори и реформисти Ангел Джамбазки направи изказване.

В центъра на София отново назряват протести срещу мигрантите, съобщи в студиото на „Здравей, България” по Нова телевизия евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки. 

Оставка на директора на Държавната агенция за бежанците Петя Първанова и на временно изпълняващия директор на Регистрационно-приемателния център в Харманли. Лагерът да бъде поставен под карантина, бежанците да не напускат центъра. Всички подобни центрове да бъдат изнесени до границата.

Ангел Джамбазки инициира конференцията „Миграционна политика и граничен контрол“

Остра реакция на българския евродепутат Ангел Джамбазки последва след съобщението, че Европейският парламент допусна до разглеждане петицията на ДПС турският да стане официален език за агитация по време на избори.

Позицията на България, която управляващите трябва да защитават пред Европа, трябва да е „не“ на връщането на нелегални мигранти и заселването им у нас. Това заяви евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки в предаването „Лице в лице“ по БТВ

Неразумната и сбърканата обща политика по съсредоточаването на нелегални имигранти в центрове, които са в населените места, създава изключително много затруднения – заплаха за обществения ред, заплаха за сигурността и здравето на гражданите.

Хъб за бежанци? Ако не беше толкова налудно и толкова национално-предателско, щеше да е ужасно иронично и смешно. Нещо като идиотска версия на народните мъдрости за жабата и вола, „Нерде Ямбол, нерде Стамбол“ и компютрите и компотите.

Къде трябва да отидат бежанците - темата коментира заместник-председателят на ВМРО и български представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки в „Часът на Милен Цветков“ по Нова телевизия.