Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Огъня не го палим ние, той беше запален от глупавите политики на европейските лидери, смята евродепутатът

Как Европа стимулира младите и предприемчивите хора, какви механизми предлага, за
да подкрепи техните бизнес идеи, бяха теми на дискусия между студенти от Нов
български университет и евродепутатите Андрей Ковачев и Ангел Джамбазки.

Интервю със заместник-председателя на ВМРО и член на Европейския парламент Ангел Джамбазки пред Ерол Емилов за югозападния информационен портал „Топ преса“=

По време на дебат по доклада относно новите възможности за малките транспортни предприятия, в това число съвместни бизнес модели, евродепутатът от ВМРО в групата на Европейските консерватори и реформисти Ангел Джамбазки направи изказване.

В центъра на София отново назряват протести срещу мигрантите, съобщи в студиото на „Здравей, България” по Нова телевизия евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки. 

Оставка на директора на Държавната агенция за бежанците Петя Първанова и на временно изпълняващия директор на Регистрационно-приемателния център в Харманли. Лагерът да бъде поставен под карантина, бежанците да не напускат центъра. Всички подобни центрове да бъдат изнесени до границата.

Ангел Джамбазки инициира конференцията „Миграционна политика и граничен контрол“

Остра реакция на българския евродепутат Ангел Джамбазки последва след съобщението, че Европейският парламент допусна до разглеждане петицията на ДПС турският да стане официален език за агитация по време на избори.

Позицията на България, която управляващите трябва да защитават пред Европа, трябва да е „не“ на връщането на нелегални мигранти и заселването им у нас. Това заяви евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки в предаването „Лице в лице“ по БТВ