Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Като поредна тежка провокация и национална обида Ангел Джамбазки определя изказването на външния министър на Сърбия Ивица Дачич.

Разкриването на нови центрове за настаняване на мигранти и изказванията на вътрешния министър в оставка Румяна Бъчварова бяха сред темите, които засегна заместник-председателят на ВМРО и член на Европейския парламент Ангел Джамбазки във видео разговор със симпатизанти в социалната мрежа.

Интервю със заместник-председателя на ВМРО и член на Европейския парламент Ангел Джамбазки пред Ивайло Ачев за информационната страница actualno.com

Огъня не го палим ние, той беше запален от глупавите политики на европейските лидери, смята евродепутатът

Как Европа стимулира младите и предприемчивите хора, какви механизми предлага, за
да подкрепи техните бизнес идеи, бяха теми на дискусия между студенти от Нов
български университет и евродепутатите Андрей Ковачев и Ангел Джамбазки.

Интервю със заместник-председателя на ВМРО и член на Европейския парламент Ангел Джамбазки пред Ерол Емилов за югозападния информационен портал „Топ преса“=

По време на дебат по доклада относно новите възможности за малките транспортни предприятия, в това число съвместни бизнес модели, евродепутатът от ВМРО в групата на Европейските консерватори и реформисти Ангел Джамбазки направи изказване.

В центъра на София отново назряват протести срещу мигрантите, съобщи в студиото на „Здравей, България” по Нова телевизия евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки. 

Оставка на директора на Държавната агенция за бежанците Петя Първанова и на временно изпълняващия директор на Регистрационно-приемателния център в Харманли. Лагерът да бъде поставен под карантина, бежанците да не напускат центъра. Всички подобни центрове да бъдат изнесени до границата.