Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки

изнесе публична лекция пред академичната общност на Тракийски

университет в Стара Загора.

Българският представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки посети Казанлък. Градът бе поредна спирка от обиколката на политика из централна южна България за среща с граждани.

Трябва да си затворим плътно границата и да изгоним турския посланик Гьокче и главния мюфтия, които се опитват да овладеят българското мюсюлманско вероизповедание.

Български евродепутати от различни групи се обявиха или за отпадане на Механизма за сътрудничество и проверка, или за въвеждане на общоевропейския механизъм за върховенство на закона, който да се прилага за всички 28 държави от Европейския съюз.

Приключи конкурсът, организиран от  ВМРО-Карлово за кукерски маски, рисунки и апликации.

Срещата на върха между ЕС и южната ни съседка е предизвикала много силен гняв в европейските общества, смята българският представител в Европарламента и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки. Т

В България няма румънско малцинство, няма и румънски цигани. Някой тежко е заблудил евродепутата Моника Маковей.

Подкрепям стремежа на братска Македония за членство в Европейския съюз при спазване правата на македонските българи, обяви Джамбазки в свое изказване

Това заяви заместник-председателят на ВМРО и български представител в Европейския парламент в Страсбург по време на дебат за резултатите от срещата на върха ЕС-Турция.