Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Общински съветници, политици и общественици от Ботевград поканиха за дискусия депутата от Европейския парламент Ангел Джамбазки.

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки беше гост в студиото на „Още от деня“ по БНТ.

Той подчерта категорично, като осъди нападението над журналиста от сутрешния блок на БНТ Иво Никодимов, че трябва да има обществен ред, не трябва да има нападения, не трябва да има насилие по улиците.

Антонио Милошоски винаги е смятал себе си за истински българин и последовател на Тодор Александров, заявява Ангел Джамбазки, евродепутат от Европейски консерватори и реформисти и заместник-председател на ВМРО – Българско национално движение в интервю за Албена Иванова, Радио „Фокус“.

Циганските махали трябва да се разбият, така че да не са на едно място и престъпниците да бъдат наказвани, а не да продължават да вилнеят. Ако продължаваме да се чудим какво ще стане, ако криминално проявени типове се разхождат по улиците - ще загинем. В българската циганска махала има изострена битова престъпност и липса на основни за обществото ни ценности.

Всеки, който извърши престъпление, трябва да изтърпи наказанието си с цялата строгост на закона.

Миналата седмица бяха освободени двама от нападателите над децата от Асеновград. Преди дни беше освободен биячът на незрящи туристи в Несебър, а днес съдът пусна агресорите над невинно момче от Смолян.

Проваленият модел на интеграция на циганите заплашва основите на българската държава. Все повече ще има поколения, които са готови да убият дете с брадва, защото смятат, че това е битов скандал, заради семоизолирането си от обществото и заради омразата и гнева, които се трупат в гетата.

Има абсолютно провалена интеграция, категоричен бе Ангел Джамбазки

ВМРО има голяма роля за стабилността на България. Живеем в свят, в който ежедневно трябва да защитаваме националните интереси. Ние Ви поздравяваме за позицията и ролята в правителството.