Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Участие на Ангел Джамбазки, български представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО, в предаването „Тази сутрин“ по БТВ. Гост в студиото бе и Андрей Ковачев, представител на „Зелените“

Според българския евродепутат няма как южната ни съседка да бъде член на Европейския съюз

 

Влизането на Турция в Европейския съюз няма как да се осъществи. Такова е мнението на евродепутата и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки, което той изрази в предаването „Денят ОН ЕР“ по телевизия „България ОН ЕР“.

В България имаме планини, които нарочно не развиваме заради една шепа хора, които защитават някакъв интерес.

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки изрази притеснението си от двойния стандарт в Европейския съюз. В студиото на „Още от деня“ по БНТ той посочи, че няколко централноевропейски страни се опитват да налагат мнението си в целия съюз и не позволяват на Полша, например, да извърши желаните от нея съдебни реформи.

Темата развива БНР по повод посещението на евродепутата Ангел Джамбазки във Видин и представянето на начинанието „Доходен съюз“ в града.

Инициативата „Доходен съюз", която цели равна заплата за равен труд в целия ЕС, бе представена във Враца от евродепутата Ангел Джамбазки

 

На среща със симпатизанти, общественици и граждани, открита от народният представител Красимир Богданов, Ангел Джамбазки обясни, че „Доходен съюз” е европейска гражданска инициатива, съгласувана и приета от осем държави: България, Хърватия, Естония, Унгария, Литва, Полша, Румъния и Словакия. Той не скри, че на този етап подобни успешни инициативи се броят на пръсти, съобщава Medianews.bg.

Недопустима е гръцката намеса в църковните ни дела. Очаквахме недоволството на Гръцкия синод от решението на църквата ни да „подслони“ македонската. Това заяви в „Денят започва“ по БНТ заместник-председателят на ВМРО и български представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки.

2017-12-19 13:36 | коментара

Отказ от правосъдие. Така евродепутатът и заместник-председател на ВМРО – Българско национално движение Ангел Джамбазки коментира оповестените присъди по делото за нападението над деца-спортисти в Асеновград.

Надявам се здравният мораториум да е подкрепен с адекватни аргументи, уточни евродепутатът и заместник-председател на ВМРО

 

Подписването на договора с Македония – безспорно тази стъпка България се опитва да направи повече от 100 години – от 1903 г. насам. С договора затворихме една антибългарска линия на политика в Скопие, доминирана от Белград.