Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Заместник-председателят на ВМРО и български представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки срещна представители на транспортния бранш с Робертс Зиле, заместник-председател на Европейските консерватори реформисти в Европарламента, и Франк Барет, генерален секретар на групата на ЕКР.

Джамбазки алармира евроинституциите за случая на българските лекари в Западните покрайнини

Мониторингът на България е дискриминационен и както е организиран, е чисто политически инструмент, така евродепутатът Ангел Джамбазки коментира доклада на ЕК в ефира на БНТ по време на директно включване от Страсбург.

Ангел Джамбазки, евродепутат и заместник-председател на ВМРО, пред Димитрина Тонева, в. „Стандарт

 

- Господин Джамбазки, какъв е Вашият коментар за случая с арестуваните български лекари в Босилеград?

Заместник-председателят на ВМРО и български представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки внесе сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров във връзка с изказването на Лютви Местан в национален ефир, в което председателя на ПП ДОСТ изразява претенции и искане за признаване на турско малцинство в България.

Евродепутатът Ангел Джамбазки внесе сигнал до Районна прокуратура – Елин Пелин за побой над малолетно дете от страна на циганка.

Лъвът, който е част от монумента на Първи и Шести пехотни полкове, вече е на мястото си в градинката пред НДК.

Българският представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки заяви в студиото на „Денят започва“ по БНТ, че изходът от кризата в Каталуния е в националните държави, а не във федерализацията, към която според него Европейският съюз се стреми. Според евродепутата кризата в Испания е резултат от грешната политика на „Европа на регионите“.