Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


Поредната тежка трагедия почерни поредните ни предстоящи празници. Дълбоки съболезнования на близките и семействата на загиналите български граждани.

Пречките пред младите хора, а и не само пред младите, да правят бизнес са основно две. Двете са еднакво тежки, еднакво проблемни. Това каза евродепутатът Ангел Джамбазки, член на Европейските консерватори и реформисти, и ВМРО, в отговор на въпрос какви са предизвикателствата пред младите хора да правят бизнес в България по време на дискусията "Готови ли сте за собствен бизнес?" в Нов български университет (НБУ). "На първо място това е корупцията в средата на администрацията.

ЗА ДВЕ ГОДИНИ ПРЕЗ ГРАДА СА МИНАЛИ НАД 15 000 МИГРАНТИ, А ИЗВЪРШЕНИТЕ ОТ ТЯХ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 15

Близо 200 души участваха в Български марш в София, с който Обединените патри­оти отбелязаха тъжната годишнина от под­писването на Ньойския договор. Шествието тръгна от Лъвов мост по булевард "Княгиня Мария Луиза“ до Паметника на загиналите български революционери за свободата на Македония, Тракия и Одринско. Тази годи­на се навършват 97 г. от подписването на диктата.

Зад бунтовете в Харманли стоят радикални ислямисти -това свое подозрение сподели с журналисти в Добрич евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки. Той припомни, че, със сигурност е доказано, че човек, който е бил в този лагер, след това е направил нападение. Няма причина да мислим, че е само един, заяви Джамбазки

Заместник-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки изригна срещу бежанците в Харманли.

Евродепутатът Ангел Джамбазки пристига за патриотичния марш в Добрич

Какви са предизвикателствата и възможностите пред България и ЕС в контекста на развитието на новите технологии и какво е тяхното отражение върху бита, бизнеса и формирането на националната и европейската политика.

Заканите на новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръм да прекрати участието на страната му във всички международни търговски споразумения, изглежда предизвикаха обратни реакции.