Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


Българските евродепутати алармират ЕС за новата блокада на гръцки фермери по границата и настояват ЕК да се ангажира с проблема и ако се налага да наложи санкции на Гърция. Те излязоха с обща позицията по темата. Ангел Джамбазки от ВМРО пък изпрати писмо до всички евроинституции, в това число до Жан - Клод Юнкер и до новия председател на ЕП Антонио Таяни.

Гръцките фермери отново планират да блокират българската граница. Обаче тази наглост не бива да се допуска. Не и този път. Основната тежест и загуби отново ще паднат върху България. Блокадите в годините назад донесоха огромни загуби за нашите фирми във времена на икономическа криза. Причиниха неудобство на превозвачи, спедитори, търговци, шивашките цехове. Незаслужени и необосновани загуби.

Политическата партия ДРОМ поиска главният прокурор да разследва за расизъм евродепутата Ангел Джамбазки.

Общинската организация на ВМРО в община Павел баня организира конкурс на тема "Националреволюционер от моя роден край". Той е посветен на Националния празник на Република България 3-и март.

Волейболистите на "Спартак"-Враца спечелиха 5-ото издание на волейболния благотворителен турнир "ВМРО къп".

Илхан Кючюк рекордьор по отправени въпроси, Ангел Джамбазки най-бъбрив

Северозападна България - най-бедният регион в ЕС, не е тема на обсъждане и не е обект на интерес нито от страна на българското правителство, още по-малко от европейските институции.

Аз чета "Конкурент" и от него научавам какво се случва в Северозападна България", това каза вчера в Страсбург евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки. На среща с медии, организирана от представителството на ЕП в София, той представи приоритетите в работата си.

Поредната тежка трагедия почерни поредните ни предстоящи празници. Дълбоки съболезнования на близките и семействата на загиналите български граждани.