Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


Зад бунтовете в Харманли стоят радикални ислямисти -това свое подозрение сподели с журналисти в Добрич евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки. Той припомни, че, със сигурност е доказано, че човек, който е бил в този лагер, след това е направил нападение. Няма причина да мислим, че е само един, заяви Джамбазки

Заместник-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки изригна срещу бежанците в Харманли.

Евродепутатът Ангел Джамбазки пристига за патриотичния марш в Добрич

Какви са предизвикателствата и възможностите пред България и ЕС в контекста на развитието на новите технологии и какво е тяхното отражение върху бита, бизнеса и формирането на националната и европейската политика.

Заканите на новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръм да прекрати участието на страната му във всички международни търговски споразумения, изглежда предизвикаха обратни реакции.

Таен свидетел под номер 002 даде показания по делото за проповядване на джихад срещу Ахмед Муса Ахмед и 13-те му последователи.

Решението на европарламента от вторник да поиска от Европейската комисия разработването на механизъм за наблюдение как всяка от страните членки гарантира демокрацията, върховенството на правото и защитата на основните права не води до отпадането на Механизма за сътрудничество и проверка (МСП) спрямо България и Румъния.

МВР да пази града, поискаха протестиращи

Младата учителка се превърна във втора майка за 9 деца. Тя е сред "Достойните българи" на "24 часа" за 2016 г.
Гражданската награда на Европейския парламент за 2016 г. бе връчена на великотърновската учителка Мариана Пенчева.