Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


МИР В София, заяви категорично, че ще затворят границата в отговор на недопустимото поведение на служебния кабинет в лицето на вицепремиера Стефан Янев.

Няма да ни въвеждат визи, нито ще изгонят работещите в страни членки от по-висшата лига
Опасност да загубим близо 2,3 млрд. евро съществува, ако ЕС приеме т.нар. политика на Европа на няколко скорости. Става въпрос за кохезионния фонд, който, финансира големи инфраструктурни обекти и проекта, свързани с опазването на околната среда!
 

Ангел Джамбазки, кандидат за депутат от Обединените патриоти в 24-ти МИР в София, изпрати официално питане до ЕК, в което настоява комисията да обясни как възнамерява да се справи с драстичните разлики в състава на храните за отделните държави и как ще гарантира правата и здравето на потребителите в Съюза.

Между 55 и 60 хиляди души от Турция ще пътуват за изборите в България, това е последният ангажимент на управляващата партия и изселническите дружества към ДОСТ.

Амбицията ни е да имаме минимум двама народни представители от Русенския избирателен район, а резултатите от президентските избори показват, че това е възможно. Ако запазим този резултат, в следващото Народно събрание ще има над 40 депутати от "Обединени патриоти", прогнозира Красимир Каракачанов на пресконференция вчера, в която участваха евродепутатът Ангел Джамбазки и водачът па русенската листа Искрен Веселинов.

Най-активният български представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки ще присъства на официалното откриване на предизборната кампания на Коалиция "Обединени патриоти - НФСБ, Атака и ВМРО" в Осми Добрички многомандатен изоирателен район на 25 февруари.

Търговско споразумение между Канада и ЕС отваря пътя за големите монополи и корпорациите, ощетява държавите

Преди парламентарните избори през март България е в изцяло нова обстановка. За пръв път от години външните рискове могат да се окажат по-значими от вътрешните проблеми. Комбинацията от несигурността в ЕС, промяната в САЩ, геополитическото активизиране на Русия и тревожните събития в Турция засилват опасностите за България.
 

В исторически доклад Европарламентът за първи път призова Албания да признае българско малцинство в страната. Евродепутатите Андрей Ковачев и Ангел Джамбазки осигуриха подкрепа за измененията в доклада, съобщи пресцентърът на ГЕРБ.