Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


Скандално и неприемливо е неспоменаването на България като държава, която се намира в извънредна ситуация по отношение на нелегалните имигранти. Това каза евродепутатът и заместник-председател на ВМРО-БНД Ангел Джамбазки в Русе по повод предложението на Европейската комисия нелегалните имигранти да се разпределят на територията на 28-те страни членки, което бе оповестено в средата на седмицата.

Тържественото отбелязване на 24 май - Денят на славянската писменост и на българската просвета и култура, организирано в с. Извор, Босилеградско от Културно-информационен център - Босилеград беше саботирано от местната власт, като не бяха допуснати децата и техните учители да се включат в тържествата. Празникът се проведе в двора на църквата "Св. Троица", в който още личат останките на първото килийно училище в района.
Организаторите от КИЦ бяха приготвили подаръци за най-добрите ученици.

Според българския евродепутат Ангел Джамбазки предложението за въвеждане на квоти и разпределяне на мигранти между държавите членки на ЕС е недостатъчна мярка.


Съветът и Европейската комисия лансират тази теза като една от мерките за облекчаване на ситуацията с хилядите имигранти, които ежедневно влизат на територията на Европейския съюз.

Тезата, че американците организирали нападението в Куманово, за да прекъснат "Турски поток", обслужва антибългарската власт на Груевски, който 9 г. шикалкави и се измъква от подписване на договор за добросъседство с България. Договор, който да спре кражбата на историята ни, да спре езика на омразата към България" - пише в сайта си евродепутатът от ПфСБ. "Турски поток" изгоден ли е за България? Не, нали?

Само 25% от българите са готови да защитят родината си, показа изследване на "Галъп". Според евродепутата от ВМРО Ангел Джамбазки са били поразени трите стълба на държавата - училището, армията и църквата. Той напомни за видеата, показващи "кючеците по чиновете" и гаврата с портрети на революционери. Според него падането на задължителната военна служба също е фактор. "Като замените Гергьовденския парад с гей парад, какво очаквате да се случи?", запита той.

ВМРО и движение "БГ патриот" организират днес в Южния парк първите Патриотични игри. Ученици от три столични гимназии - Испанската, Търговско-банковата и Природоматематическата, ще мерят сили в спортни състезания и исторически викторини. Победителите ще бъдат наградени от евродепутата Ангел Джамбазки.
Стр. 2

Опитвам се коментарът ми да не е емоционален и да не каже това, което ми хрумва на момента. Опитът да се спре TV7 в ефир е чисто варварство! Такова нещо -да се пращат "анцузите" да дърпат кабелите на телевизия, не мога да си представя и в най-дивашката държава. Каквито и да са отношенията могат да се уредят по законов път. А не така! Това коментира от Европейския парламент (ЕП) в Страсбург евродепутатът Ангел Джамбазки, който направи уточнението, че гледа кадрите от телефона в залата на ЕП, предаде вчера news7.bg.

СТУДЕНТСКИ КОНКУРС НА ТЕМА "О ПИСМЕНАХ" ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ПОД ЕГИДАТА НА ЕВРОДЕПУТАТА ОТ ВМРО АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ. Това съобщи самият той в петък във Велико Търново, когато откри европейския си информационен център в старата столица. Конкурсът е за изработване на графична система на българската азбука, която има много шрифтове.

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки ще разкрие свои Европейски информационен център във Велико Търново на 17 април 2015 г. (петък) от 11:00 ч. Приемната му ще се намира на бул. "Васил Левски" № 17 в старата столица. Освен него на събитието ще присъства и народният представител от Патриотичен фронт - НфСБ и ВМРО доц. д-р Милен Михов. Роденият през 1979 година Джамбазки е заместник-председател на ВМРО - БНД от 2009 г.