Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


Сцените на границата повлияха на изборния ни резултат, казва Ангел Джамбазки

Преди да се стигне до разпределение на постове, трябва да се изработи управленска програма.

Ердоган не успя. Размина ни се нахлуването на турските мекерета в НС. И няма да гледаме истериите на ибрика Евгений Михайлов, стараещ се на писклив фалцет да оправдае помиярщината и предателството си.

В специално видеообръщение евродепутатът от Дания Андерс Вистисен призовава българските избиратели на предстоящите парламентарни избори да подкрепят коалицията на Обединените патриоти. Той е член на групата на Европейските консерватори и реформисти и колега на Ангел Джамбазки.

45 000 заявления за гласуване в чужбина, Сирия и Ирак без секции
Автомобилни гуми, вериги и кукери препречиха пътя на автобусите с избиратели

Заловени са лица от кръга на кандидат-депутата от ДОСТ Шабанали Ахмед, които пренасяли пари от Турция. Средствата се използвали за купуване на гласове у нас. Това обяви пред Нова тв евродепутатът Ангел Джамбазки, който е кандидат за депутат от коалиция "Обединени патриоти".
 

МИР В София, заяви категорично, че ще затворят границата в отговор на недопустимото поведение на служебния кабинет в лицето на вицепремиера Стефан Янев.

Няма да ни въвеждат визи, нито ще изгонят работещите в страни членки от по-висшата лига
Опасност да загубим близо 2,3 млрд. евро съществува, ако ЕС приеме т.нар. политика на Европа на няколко скорости. Става въпрос за кохезионния фонд, който, финансира големи инфраструктурни обекти и проекта, свързани с опазването на околната среда!