Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


След като предложиха да убиваме жени с камъни, сега погнаха и европейците

ЕВРОПЕЙСКИ ДЕПУТАТИ В БРЮКСЕЛ ЦЕЛУВАХА РЪЦЕТЕ НА БАБИТЕ ОТ ГРУПАТА ЗА ИЗВОРЕН ФОЛКЛОР КЪМ КЛУБА НА ПЕНСИОНЕРА "ЯНТРА 96" В ПИСАРЕВО

В ЕП обсъждат само последствията на проблема с мигрантската вълна, не и първопричините

България ще предложи поправки в проекта на шведската евродепутатка Сесилия Викстрьом за новата политика на Европа, която ще промени сегашния Дъблински регламент.

Членството на България в Шенген е сред първите ни задачи, за да се справи страната ни с бежанския проблем. Около това становище се обединиха българските евродепутати Емил Радев (ГЕРБ/ЕНП), Сергей Станишев (БСП/Групата на социалистите и демократите) и Ангел Джамбазки (ВМРО/Групата на европейските консерватори и реформисти).

2017-06-09 19:32 | коментара

"Държавите да не бъдат заплашвани с глоби и финансови санкции. Ние сме против квотното разпределение - трябва да има стимули за държавите, които биха искали да интегрират чужденци"

Писмото е по повод побоят нанесен над общински съветник от българското малцинство Василий Кащи в украинския град Белгород

Организатори на канала за трафик на бежанци, с който е свързана катастрофата на АМ "Тракия“, са влезли законно у нас чужденци, търсещи убежище и получили статут.

Ученичка от Пазарджик заминава за Брюксел като награда за есе, в което се аргументира защо иска да живее и работи в родината.