Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


Битката за реформа на Дъблинската система между нетолкова засегнатите богати държави в ЕС и малките, но страдащи от наплива страни, продължава да е неравна
Какво се крие зад думите на Зоран Заев: "Ние, македонците, сме с българите един и същи народ? "

БЪЛГАРСКАТА КАНДИДАТУРА ЗА КОМИСАР С РЕСОР ДИГИТАЛНА ИКОНОМИКА МАРИЯ ГАБРИЕЛ МИНА ЛЕСНО ИЗСЛУШВАНЕТО ПРЕД ДВЕ КОМИСИИ ОТ ЕВРОПАРЛАМЕНТА ВЪВ ВТОРНИК НАДВЕЧЕР.

След като предложиха да убиваме жени с камъни, сега погнаха и европейците

ЕВРОПЕЙСКИ ДЕПУТАТИ В БРЮКСЕЛ ЦЕЛУВАХА РЪЦЕТЕ НА БАБИТЕ ОТ ГРУПАТА ЗА ИЗВОРЕН ФОЛКЛОР КЪМ КЛУБА НА ПЕНСИОНЕРА "ЯНТРА 96" В ПИСАРЕВО

В ЕП обсъждат само последствията на проблема с мигрантската вълна, не и първопричините

България ще предложи поправки в проекта на шведската евродепутатка Сесилия Викстрьом за новата политика на Европа, която ще промени сегашния Дъблински регламент.

Членството на България в Шенген е сред първите ни задачи, за да се справи страната ни с бежанския проблем. Около това становище се обединиха българските евродепутати Емил Радев (ГЕРБ/ЕНП), Сергей Станишев (БСП/Групата на социалистите и демократите) и Ангел Джамбазки (ВМРО/Групата на европейските консерватори и реформисти).

2017-06-09 19:32 | коментара

"Държавите да не бъдат заплашвани с глоби и финансови санкции. Ние сме против квотното разпределение - трябва да има стимули за държавите, които биха искали да интегрират чужденци"