Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


Интервю на Румина Димитрова, в. „24 часа“, с евродепутата и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки

Още за вината на политически коректните полезни идиоти*

 

Нападението в Барселона отключи ново цунами от ислямистки терор. Джихадисти от цяла Европа се хвърлиха отново да колят, газят, мачкат, мушкат, ръгат клети европейци. Въобще – да изразяват своите най-светли интеграционни чувства към прелюбезните си домакини.

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки изригна с пост във Facebook, часове след смъртта на 18-годишния Алекс от Бяла, който бе пребит пред дискотека от ром заради една... цигара.

Държавата има огромен цигански проблем и ако се правим, че не виждаме, тези случаи ще стават все повече и повече, заяви пред Нова телевизия евродепутатът Ангел Джамбазки по повод починалия след побой 18-годишен Алекс от Бяла. "Престъпленията трябва да бъдат наказвани -строго и справедливо. Тези престъпления не се наказват от години.

Ръководството на МВР нареди денонощни дежурства в населените места като Бяла
Фейсбук завря от гневни коментари срещу ромската агресия
Ангел Джамбазки: Русия ще се опита да попречи на Скопие по пътя към Европейския съюз. Въпросът е дали ние ще го позволим

Едно от най-щурите състезания на тазгодишния рокерски събор в Лом стана хит в интернет и грабна първото място в култовата класация "Гледам и не вярвам на ушите си" на предаването "Господари на ефира".

Република Македония се намира в изключително важен исторически момент. Около това мнение се обединиха българските евродепутати по време на дискусия в Европейския парламент на тема "Македония и пътят й към европейската интеграция". "След години на съзнателно ограничаване и съзнателно разделение на връзките между Скопие и София най-сетне започна процес, който според нас е правилният", коментира
Ангел Джамбазки