Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


„Политическата ситуацията в субсахарна Африка е катастрофална! Държавите там са раздирани от граждански, племенни, етнически и верски войни. Остатъците от Ислямска държава брутално използват населението, като го продават буквално като роби на трафиканти, които пък от своя страна го прехвърлят в Италия. Това са огромни маси – милиони хора, които се придвижват или планират да се придвижат до бреговете на Средиземно море в северната част на Африка. 

ВМРО-Бургас и евродепутатът Ангел Джамбазки изгориха копие на Ньойския договор пред паметника на 24-ти пехотен черноморски полк в Бургас. Символичният жест е по повод 98-мата годишнина от подписването на документа. „Долу Ньой!“, призоваха войводите, като сочат договора за позорен.

По инициатива на Обединените патриоти е стартирана подписка за създаването на т.нар. „Доходен съюз” Съществува огромна пропаст в доходите между източните и западните държави на Европейския съюз и това не е вътрешнодържавен проблем.

Евродепутатът Ангел Джамбазки коментира казаното от депутата на ДПС Йордан Цонев, че присъствието на националистически партии във властта е пречка и те трябва да бъдат демонтирани от управлението на България. 

„Доходен съюз“ се нарича гражданската инициатива, основана на правилата на Европейската комисия за натиск върху институциите. Тя цели да бъде п ремахнат двойният стандарт и ограниченията пред предприемачите от Източна Европа в Западната част на континента.

Когато има политически интерес, църковните канони се променят Светият синод е изправен пред огромна историческа отговорност, като тук не става дума за спазване на едни или други канони. Това заяви евродепутатът от “Обединени патриоти“ Ангел Джамбазки в ефира на bTV във връзка с искането на македонската църква да стане “дъщеря“ на българската.

Светият синод е изправен пред огромна историческа отговорност, като тук не става дума за спазване на едни или други канони. Това заяви евродепутатът от "Обединени патриоти" Ангел Джамбазки в ефира на bTV във връзка с искането на македонската църква да стане "дъщеря" на българската.

Подписка за равно заплащане на работещите в България и Европейския съюз започна днес в Бургас. Тя е част от референдум, който ще се проведе на територията на общността, обясни евродепутатът Ангел Джамбазки.

"Възможно е с тази черно-бяла снимка Елена Йончева да е снимала своя кокошарник. 21 век тя не е ли чувала за цветна фотография. Роберт Зиле направи категорична оценка, че оградата е необходима, дали е съвършена или не, не е моя работа. Ако питате мен, трябва да е петредова с бодлива тел и крокодили."