Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


На събитието, иницирано и подкрепяно от д-р Милен Врабевски присъстваха евродепутатите Андрей Ковачев и Ангел Джамбазки, както и вицепремиерът Каракачанов, десетки журналисти, общественици и хора, които осъзнават, че България има исторически шанс да утвърди историческата истина и да направи жест към братски народ в една от най-важните сфери - духовната.

Инициативата "Доходен съюз", която цели равна заплата за равен труд в целия ЕС, представи в Сливен евродепутатът Ангел Джамбазки. 

Факелно шествие „Български марш“ ще се проведе днес в София по повод 98-годишнината от подписването от позорния Ньойски договор, който отнема от страната ни изконни български територии. Шествието ще тръгне в 18:30 ч. от Паметника на незнайния войн, съобщи ВМРО. Маршрутът е по ул. „Г.С. Раковски“, по бул. „Патриарх Евтимий“ надясно до градинката пред НДК, до статуята на Българския лъв. На събитието ще присъстват членове и симпатизанти на ВМРО и Обединени патриоти. Факелното шествие ще бъде водено от вицепремиера, министър на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов и заместник-председателя на партията и евродепутат Ангел Джамбазки.

„Политическата ситуацията в субсахарна Африка е катастрофална! Държавите там са раздирани от граждански, племенни, етнически и верски войни. Остатъците от Ислямска държава брутално използват населението, като го продават буквално като роби на трафиканти, които пък от своя страна го прехвърлят в Италия. Това са огромни маси – милиони хора, които се придвижват или планират да се придвижат до бреговете на Средиземно море в северната част на Африка. 

ВМРО-Бургас и евродепутатът Ангел Джамбазки изгориха копие на Ньойския договор пред паметника на 24-ти пехотен черноморски полк в Бургас. Символичният жест е по повод 98-мата годишнина от подписването на документа. „Долу Ньой!“, призоваха войводите, като сочат договора за позорен.

По инициатива на Обединените патриоти е стартирана подписка за създаването на т.нар. „Доходен съюз” Съществува огромна пропаст в доходите между източните и западните държави на Европейския съюз и това не е вътрешнодържавен проблем.

Евродепутатът Ангел Джамбазки коментира казаното от депутата на ДПС Йордан Цонев, че присъствието на националистически партии във властта е пречка и те трябва да бъдат демонтирани от управлението на България. 

„Доходен съюз“ се нарича гражданската инициатива, основана на правилата на Европейската комисия за натиск върху институциите. Тя цели да бъде п ремахнат двойният стандарт и ограниченията пред предприемачите от Източна Европа в Западната част на континента.

Когато има политически интерес, църковните канони се променят Светият синод е изправен пред огромна историческа отговорност, като тук не става дума за спазване на едни или други канони. Това заяви евродепутатът от “Обединени патриоти“ Ангел Джамбазки в ефира на bTV във връзка с искането на македонската църква да стане “дъщеря“ на българската.