Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Ще гласуваме ли на следващите избори за Европейски парламент и защо?

Директорът на Софийската математическа гимназия "Паисий Хилендарски" Антони Стоянов е сред 50-те лауреати на наградата за европейски гражданин на Европейския парламент за 2017 г.

България ще предложи поправки в проекта на шведската евродепутатка Сесилия Викстрьом за новата политика на Европа, която ще промени сегашния Дъблински регламент.

Настоящото споразумение от Дъблин за приемането на бежанци обедини позициите на българските евродепутати - нужни са спешни промени. Емил Радев, Сергей Станишев и Ангел Джамбазки заявиха и че страната ни ще има обща позиция по новите механизми за разпределяне на бежанците в ЕС, предаде Канал 3.

България ще предложи поправки в проекта на шведската евродепутатка Сесилия Викстрьом за новата политика на Европа, която ще промени сегашния Дъблински регламент.

Трима бъларски евродепутати от три противоречащи си фракции в Европарламента - Емил Радев (ЕНП-ГЕРБ), Сергей Станишев от групата на Социалистите и демократите и Ангел Джамбазки от европейските консерватори и реформисти, обещаха, че ще бъдат единни срещу евентуални поправки, неизгодни за страната ни в реформиращия се Дъблински регламент.

Защо КлубЗ, медиапул, Дневник и Терминал 3 не пишат нищо за шведа, който ритна в главата клетата жена, май чакат опорните точки от Сорос Евродепутатът Ангел Джамбазки написа гневен коментар във фейсбук.

Българските евродепутати Андрей Ковачев, Илхан Кючюк и Момчил Неков ще участват в дискусията на тема: "Ще гласувам ли на следващите евроизбори и защо?".

На тържествена церемония в концертното студио на Радио Благоевград, бяха връчени наградите на победителите с най-добри есета на тема „Времето е в нас и ние сме във времето“.