Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Евродепутатът твърди, че ВМРО не са се възползвали от средствата на КТБ
Има последователна политика на разделяне на братския народ в България и Македония. Водят я хора, свързани с Белград и столицата на държавата, в която беше измислен македонизма през 1934г. от Kомунистическия интернационал.

Ангел Джамбазки, евродепутат от Европейски консерватори и реформисти и заместник-председател на ВМРО – Българско национално движение в интервю за Радио „Фокус“

Министър Красимир Каракачанов: От 25-26 години насам има недооценяване на ролята и значението на Българската армия

"На 4 юли 2010 година орда нечовеци от махалата на ул. Обиколна" зверски закла Боби Райнов с брадви и лопати. Седем години по-късно, още едно българско семейство ще погребе осемнадесет годишния си син. Убит от циганин.

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки излезе с гневен коментар във Фейсбук, след като научи, че Алекс, който бе пребит от цигани в Бяла, е починал. Ето какво написа той: „Това е Алекс. От Русе. На 18 години. Пребит от криминално проявен циганин, защото не му дал цигара. Алекс почина. Разкажете ми нещо за интеграцията. За толерантността. За „либерализма“. За „хуманизма“. За БХК и цялата соросоидна циганозащитна банда. А аз ще ви разкажа как се използва въже.“

За шести пореден път, на 15 юли, казанлъшката фамилия Байнови - бащата Николай и синовете му Цветан и Тодор, взеха участие във възстановката на епичното сражение от лятото на 1866 година под връх Бузлуджа, където загиват войводата Хаджи Димитър и четниците му.

2017-07-14 19:15 | коментара

"Настояваме срещу г‐н Джамбазки да бъдат наложени санкциите, предвидени в чл. 166 от Правилника за дейността на Европейския парламент, тъй като не става дума за еднократно деяние.

Република Македония се намира в изключително важен исторически момент. Около това мнение се обединиха българските евродепутати по време на дискусия в Европейския парламент на тема "Македония и пътят й към европейската интеграция".

ВМРО има голяма роля за стабилността на България. Живеем в свят, в който ежедневно трябва да защитаваме националните интереси. Ние Ви поздравяваме за позицията и ролята в правителството.