Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


/КРОСС/ Борбата с тероризма и нелегалната миграция ще бъдат обсъдени днес в Министерския съвет. Вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов ще се срещне на «Дондуков 1“ със заместник-председателя на групата на европейските консерватори и реформисти в Европарламента. Двамата, заедно и с евродепутата Ангел Джамбазки, ще преценяват какви мерки трябват на страната ни и на Европа, за да се справи с притока на мигранти и с насилието на Стария континент.

В продължение на 2-3 седмици от БСП търсеха скандал. Това заяви Тома Биков от ГЕРБ по Нова тв, по повод на оставката на шефа на парламента 

Мониторингът на България е дискриминационен, каза евродепутатът Неприемливо е поведението на опозицията. Вижте реакцията на другарите за Западните покрайнини!

Наистина мониторингът на България е дискриминационен и както е организиран, е "чисто политически инструмент", каза евродепутатът Ангел Джамбазки отнсно доклада на ЕК.

Механизмът за наблюдение на България и Румъния от Европейската комисия е проява на двоен стандарт и е лицемерие. Той е ненужен и дискриминационен - категоричен е българският евродепутат от групата на европейските консерватори и реформисти Ангел Джамбазки. 

Подписка за подкрепа на инициативата на евродепутат Ангел Джамбазки, свързана с учредяване на Европейски доходен съюз, тече в Добрич и в региона, съобщи пред Медийна група Добруджа общинският съветник от ВМРО Тихомир Маринов.

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки ще внесе днес сигнали в Европейския парламент и в Европейската комисия за случая с български лекари в Западните покрайнини. Това се посочва в съобщение на партията до медиите. Според ВМРО е провалена безвъзмездната хуманитарна медицинска акция за прегледи на социалнозастрашени и нуждаещи се от специализирана медицинска помощ граждани на Босилеград, съобщава БНТ.

От края на ноември до април, докато се стопи снегът, няма кой да мине през Босилеград. Здравният инспектор, който трябва да дойде от Ниш, не е минавал оттам с години. От 97 години за българските граждани в Сърбия не е „добро утро“.

"97 години тече политическо прочистване. Местната и централната власт притискат хората да напуснат региона."