Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Посещението на новия македонски премиер Зоран Заев в нашата страна даде основание на политическите анализатори да говорят за позитивна, историческа промяна в отношенията между двете съседни балкански държави.

Неуспешен опит за атентат, който се третира като тероризъм, бе извършен на Централната гара в Брюксел. Няма загинали.

Очаква се днес да бъде направена оценка от евродепутати в ресорните комисии за представянето на кандидата за български евро...

Патриотични игри се проведоха във Враца. Проявата бе организирана от Национално движение БГ Патриот под патронажа на българският евродепутат Ангел Джамбазки.

Какви са истинските знаците за България след официалната визита на премиера Борисов в Турция и срещата му с Ердоган в опит да нормализира отношенията между балканската страна и Германия?

Виктор Николаев изненада в ефира на Нова телевизия евродепутатът Ангел Джамбазки със стълба, и му предложи с нея да се пробва да премине българската граница.

Не мога да кажа защо премиерът Бойко Борисов е приятел с един опасен диктатор в лицето на Ердоган.

На тържествена церемония в концертното студио на Радио Благоевград, бяха връчени наградите на победителите с най-добри есета на тема „Времето е в нас и ние сме във времето“.

България не трябва да участва в квотното разпределение на мигранти. Това заяви pred bTV евродепутатът Ангел Джамбазки.