Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Евродепутатът Ангел Джамбазки гостува в Код 11-13, за да коментира скандалите в парламента, оставката на Главчев и дали има пропукване в управляващата коалиция. Джамбазки засегна и темата за интервю пред агенция ПИК на Валери Симеонов, в което той казва, че от Обединените Патриоти са обидени на Борисов. 

БСП играе по нервите, твърди Ангел Джамбазки.

Реакцията на председателя на парламента Димитър Главчев е в резултат на една продължителна игра по нервите от страна на БСП.

/КРОСС/ Борбата с тероризма и нелегалната миграция ще бъдат обсъдени днес в Министерския съвет. Вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов ще се срещне на «Дондуков 1“ със заместник-председателя на групата на европейските консерватори и реформисти в Европарламента. Двамата, заедно и с евродепутата Ангел Джамбазки, ще преценяват какви мерки трябват на страната ни и на Европа, за да се справи с притока на мигранти и с насилието на Стария континент.

В продължение на 2-3 седмици от БСП търсеха скандал. Това заяви Тома Биков от ГЕРБ по Нова тв, по повод на оставката на шефа на парламента 

Мониторингът на България е дискриминационен, каза евродепутатът Неприемливо е поведението на опозицията. Вижте реакцията на другарите за Западните покрайнини!

Наистина мониторингът на България е дискриминационен и както е организиран, е "чисто политически инструмент", каза евродепутатът Ангел Джамбазки отнсно доклада на ЕК.

Механизмът за наблюдение на България и Румъния от Европейската комисия е проява на двоен стандарт и е лицемерие. Той е ненужен и дискриминационен - категоричен е българският евродепутат от групата на европейските консерватори и реформисти Ангел Джамбазки. 

Подписка за подкрепа на инициативата на евродепутат Ангел Джамбазки, свързана с учредяване на Европейски доходен съюз, тече в Добрич и в региона, съобщи пред Медийна група Добруджа общинският съветник от ВМРО Тихомир Маринов.