Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


На втората си среща ГЕРБ и Обединените патриоти не постигнаха консенсус за размера на пенсиите и за мажоритарните избори (ОБЗОР)
 

Европарламентът прие условията по Брекзит Европарламентът предупреди, че няма да одобри сделката за Брекpит, ако Великобритания забрани достъпа на европейски работници на своя територия. 516 от депутатите в Страсбург поискаха от преговорния екип с Лондон да защитава правния статут на живеещите в Обединеното кралство след излизането от ЕС.

Ангел Джамбазки от ВМРО е единственият български евродепутат, който е гласувал против вчерашната резолюция за позициите на Европейския парламент по Брекзит, става ясно от протокола на вота в Страсбург.

Европарламентът предупреди, че няма да одобри сделката за Брекpит, ако Великобритания забрани достъпа на европейски работници на своя територия. 516 от депутатите в Страсбург поискаха от преговорния екип с Лондон да защитава правния статут на живеещите в Обединеното кралство след излизането от ЕС.

Джамбазки: Може да направим коалиция с ГЕРБ, но БСП няма място

Проектът „Европейски приятели" (Eurofriends) ще представя България на общоевропейския конкурс за наградата "Карл Велики" за младежи за 2017 г.

Проектът "Европейски приятели" (Eurofriends) ще представя България на общоевропейския конкурс за наградата "Карл Велики" за младежи за 2017 г., съобщиха от българското председателство на Еврокомисията.

ЕС и бъдещето на българската енергетика

Интервю с Ангел Джамбазки за регионалния портал „Габрово Дейли“

 

Ангел Джамбазки е едно от популярните лица на ВМРО – Българско национално движение. Роден е на 21 март 1979 г. в София. Завършил е право в Юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски“.Член е на ВМРО от 1997 г., като в момента е заместник-председател на ВМРО. От ноември 2011 г. до юни 2014 г. е общинскисъветник в Столичния общински съвет, избран с листата на ВМРО. От 2014 г. е евродепутат от квотатана ВМРО в групата на Европейските консерватори и реформисти.