Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Естрадната легенда Мая Нешкова получи нова награда за двоен юбилей. През май тя отпразнува шумно своята 60-годишнина, а в сряда вечер бе отличена с почетен плакет за 90-годишнината от създаването на Народно читалище "Гоце Делчев".

Позицията на вицепремиера и министър на отбраната Красимир Кракачанов за мигрантската криза съвпада с тази на европейските консерватори - европейските държави не трябва да бъдат задължавани да приемат мигранти на квотен принцип и да не бъдат глобявани, ако откажат. 

В неделя в читалище "Градище" в Своге гостува евродепутатът Ангел Джамбазки. Поводите за визитата бяха два - старт на кампанията "Доходен съюз" в града и откриването на офис на ВМРО.

Евродепутатът Ангел Джамбазки гостува в Код 11-13, за да коментира скандалите в парламента, оставката на Главчев и дали има пропукване в управляващата коалиция. Джамбазки засегна и темата за интервю пред агенция ПИК на Валери Симеонов, в което той казва, че от Обединените Патриоти са обидени на Борисов. 

БСП играе по нервите, твърди Ангел Джамбазки.

Реакцията на председателя на парламента Димитър Главчев е в резултат на една продължителна игра по нервите от страна на БСП.

/КРОСС/ Борбата с тероризма и нелегалната миграция ще бъдат обсъдени днес в Министерския съвет. Вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов ще се срещне на «Дондуков 1“ със заместник-председателя на групата на европейските консерватори и реформисти в Европарламента. Двамата, заедно и с евродепутата Ангел Джамбазки, ще преценяват какви мерки трябват на страната ни и на Европа, за да се справи с притока на мигранти и с насилието на Стария континент.

В продължение на 2-3 седмици от БСП търсеха скандал. Това заяви Тома Биков от ГЕРБ по Нова тв, по повод на оставката на шефа на парламента 

Мониторингът на България е дискриминационен, каза евродепутатът Неприемливо е поведението на опозицията. Вижте реакцията на другарите за Западните покрайнини!