Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Не е толкова важно с каква скорост ще се движи Европа, а дали имаме еднакви цели.

Джамбазки към турските изселници: Републиката на Ататюрк е в опасност!

Европарламентът е гласувал резолюция, с която призовава признаването на турския език за официален език за ЕС.

Това, което направи служебното правителство по искане на президента Радев - да отмени постановление 208 и няколко дни след това...

На втората си среща ГЕРБ и Обединените патриоти не постигнаха консенсус за размера на пенсиите и за мажоритарните избори (ОБЗОР)
 

Европарламентът прие условията по Брекзит Европарламентът предупреди, че няма да одобри сделката за Брекpит, ако Великобритания забрани достъпа на европейски работници на своя територия. 516 от депутатите в Страсбург поискаха от преговорния екип с Лондон да защитава правния статут на живеещите в Обединеното кралство след излизането от ЕС.

Ангел Джамбазки от ВМРО е единственият български евродепутат, който е гласувал против вчерашната резолюция за позициите на Европейския парламент по Брекзит, става ясно от протокола на вота в Страсбург.

Европарламентът предупреди, че няма да одобри сделката за Брекpит, ако Великобритания забрани достъпа на европейски работници на своя територия. 516 от депутатите в Страсбург поискаха от преговорния екип с Лондон да защитава правния статут на живеещите в Обединеното кралство след излизането от ЕС.

Джамбазки: Може да направим коалиция с ГЕРБ, но БСП няма място