Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Евродепутатът Ангел Джамбазки определи пред novini.bg като изключително лоши резултатите от проведения референдум в Турция.

Не е реалистично да очакваме, че ГЕРБ ще приеме цялата ни програма, няма такава логика иначе не бихме се явявали на избори с различни такива, каза евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.
Постигнахме обединение и съгласие около важни теми, предстоят и други много важни неща, които ще са част от нашата програма, добави той.

Българският евродепутат Ангел Джамбазки ще настоява за прекратяване на преговорите за членство на Турция в ЕС.

Не е толкова важно с каква скорост ще се движи Европа, а дали имаме еднакви цели.

Джамбазки към турските изселници: Републиката на Ататюрк е в опасност!

Европарламентът е гласувал резолюция, с която призовава признаването на турския език за официален език за ЕС.

Това, което направи служебното правителство по искане на президента Радев - да отмени постановление 208 и няколко дни след това...

На втората си среща ГЕРБ и Обединените патриоти не постигнаха консенсус за размера на пенсиите и за мажоритарните избори (ОБЗОР)
 

Европарламентът прие условията по Брекзит Европарламентът предупреди, че няма да одобри сделката за Брекpит, ако Великобритания забрани достъпа на европейски работници на своя територия. 516 от депутатите в Страсбург поискаха от преговорния екип с Лондон да защитава правния статут на живеещите в Обединеното кралство след излизането от ЕС.