Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Вие разбирате ли като ви говори жител на град Трън без да ви се превежда? Е, точно така и аз разбирам македонски. Това заяви в ефира на bTV евродепутатът Ангел Джамбазки.

Българските духовници в Светия Синод трябва да имат предвид огромната историческа отговорност, която носят. Не става дума за спазване на едни или други канони. 


 

Факелно шествие "Български марш" ще се състои в неделя в София по повод 98 г. от Ньойския договор, който отнема от страната ни изконни български територии Шествието ще тръгне в 18.30 ч. от Паметника на Незнайния воин, ще продължи по ул. "Г.С. Раковски" и бул. "Патриарх Евтимий" до градинката пред НДК и статуята на лъва от войнишкия мемориал. Това съобщиха организаторите от ВМРО. На събитието ще присъстват членове и симпатизанти на ВМРО и "Обединени патриоти". Факелното шествие ще бъде водено от вицепремиера, министър на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов и заместник-председателя на партията и евродепутат Ангел Джамбазки.

Естрадната легенда Мая Нешкова получи нова награда за двоен юбилей. През май тя отпразнува шумно своята 60-годишнина, а в сряда вечер бе отличена с почетен плакет за 90-годишнината от създаването на Народно читалище "Гоце Делчев".

Позицията на вицепремиера и министър на отбраната Красимир Кракачанов за мигрантската криза съвпада с тази на европейските консерватори - европейските държави не трябва да бъдат задължавани да приемат мигранти на квотен принцип и да не бъдат глобявани, ако откажат. 

В неделя в читалище "Градище" в Своге гостува евродепутатът Ангел Джамбазки. Поводите за визитата бяха два - старт на кампанията "Доходен съюз" в града и откриването на офис на ВМРО.

Евродепутатът Ангел Джамбазки гостува в Код 11-13, за да коментира скандалите в парламента, оставката на Главчев и дали има пропукване в управляващата коалиция. Джамбазки засегна и темата за интервю пред агенция ПИК на Валери Симеонов, в което той казва, че от Обединените Патриоти са обидени на Борисов. 

БСП играе по нервите, твърди Ангел Джамбазки.

Реакцията на председателя на парламента Димитър Главчев е в резултат на една продължителна игра по нервите от страна на БСП.