Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


София. Председателят на българския Културно-информационен център „Босилеград” Иван Николов и учителят Мариана Пенчева получиха Гражданската награда на Европейския парламент за 2016 г. на церемония в Народното събрание.

Гражданската награда на Европейския парламент за 2016 г. ще бъде връчена на церемония в Народното събрание. Тя ще бъде връчена на българските лауреати на церемония, която ще се проведе на 30 септември 2016 г., в 10.30 часа в Северното фоайе на Народното събрание.

София. Гражданската награда на Европейския парламент за 2016 г. ще бъде връчена на българските лауреати на церемония, която ще се проведе на 30 септември 2016 г., в 10.30 часа в Северното фоайе на Народното събрание.

Двамата български лауреати на Гражданската награда на Европейския парламент за 2016 г. Мариана Пенчева и Иван Николов ще бъдат наградени на официална церемония, организирана от Информационното бюро на ЕП в България в партньорство с Народното събрание.

ВМРО ще се противопостави на идеята на председателя на Националната асоциация на общините Гинка Чавдарова бежанците да бъдат трайно интегрирани в райони с тежки демографски проблеми

ВМРО: В лагера в Харманли има краста, мигрантите вън от градовете

Евродепутатът Джамбазки: Бежанците да бъдат изнесени на граничната бразда

Евродепутат готви общоевропейски референдум за мигрантите

Джамбазки: Част от потока на имигранти се пренасочва през Черно море