Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Защо британците обърнаха гръб на ЕС и дали техния пример ще се окаже заразителен и за други европейски държави?

След като една нация като британската може да вземе такова решение информирано и спокойно, макар всички от Обама до Сорос ги заплашваха, това означава, че е дошъл краят на една епоха. По този начин евродепутатът Ангел Джамбазки коментира референдума за излизане от ЕС на Обединеното кралство.

Европейският парламент определи 65-те нейни членове, които ще разследват Еврокомисията и държавите-членки

 

Ангел Джамбазки е единственият български евродепутат избран в анкетна комисия на Европейския парламент за т.нар. Досиета "Панама". Днес парламентът избра 65 нейни членове, на първото си заседание те ще си изберат председател и максимум четирима негови заместници. 

Български представители в Европейския парламент ще дадат пресконференция относно резултата от референдума за членството на Великобритания в ЕС, както и произтичащите последици за ЕС и България, ден след провеждането на допитването.

Евродепутатът коментира темата по повод Деня на Свети Дух

Евродепутатът Ангел Джамбазки призова България да върне гражданството на всички наследници на българи, останали след 1944 година в границите на Македония.

Задължение на българския политически, военен и държавен връх е не да дава нелепи обяснения, а да формулира ясно българския национален интерес в рамките на НАТО и на Балканите.

Този четвъртък в Козлодуй ще бъде излъчена лентата „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде”, номинирана за „Оскар” през 2009 г.

Ангел Джамбазки, евродепутат ВМРО/ECR

Президентът на Република България използва чужд език в официалното си изявление пред Европейския парламент. Тъжно.
Копирано от standartnews.com