Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Ангел Джамбазки, евродепутат, В развитие, 29.11.2016 Ивелина Петрова Гласуваната в сряда резолюция за временно замразяване на преговорите за членство на Турция в ЕС изпраща ясен сигнал и оценка за поведението на турския президент, който действа като диктатор, а не като президент на държава, която има сериозно намерение да бъде част от европейската общност.

Ангел Джамбазки:В бежанските лагери има и саморадикализирали се

Ангел Джамбазки:В бежанските лагери има и саморадикализирали се

„Как новите технологии променят живота и работата“ е темата на дебата в Американския университет в България с участието на българските евродепутати Георги Пирински и Андрей Новаков.

Днес, 25 ноември, се провежда първия дебат от проекта „Европа и аз“. Той се състои в Американския университет в Благоевград и на него ще се разисква какви са предизвикателствата и възможностите пред България и ЕС в контекста на развитието на новите технологии и какво е тяхното отражение върху бита, бизнеса и формирането на националната и европейската политика. В дебата участие ще вземат евродепутатите Георги Пирински и Андрей Новаков.
 

Евродепутатът Ангел Джамбазки коментира пред novini.bg ситуацията в бежанския център в Харманли. Припомняме ви, че там вчера избухнаха два пъти бунтове.

Какви са предизвикателствата и възможностите пред България и ЕС в контекста на развитието на новите технологии и какво е тяхното отражение върху бита, бизнеса и формирането на националната и европейската политика.

На улица "Братя Миладинови" може би в петък ще има сериозен протест, призна националистът

ХАРМАНЛИ НА ПОРЕДЕН ПРОТЕСТ СРЕЩУ БЕЖАНЦИТЕ