Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Около 300 души се събраха на площада в Харманли, за да протестират срещу бежанския център в града

"Пришълците вън!” и България над всичко!”. Това скандираха около 300 души, които се събраха на поредния протест в Харманли заради бежанците.

София. Председателят на българския Културно-информационен център „Босилеград” Иван Николов и учителят Мариана Пенчева получиха Гражданската награда на Европейския парламент за 2016 г. на церемония в Народното събрание.

Гражданската награда на Европейския парламент за 2016 г. ще бъде връчена на церемония в Народното събрание. Тя ще бъде връчена на българските лауреати на церемония, която ще се проведе на 30 септември 2016 г., в 10.30 часа в Северното фоайе на Народното събрание.

София. Гражданската награда на Европейския парламент за 2016 г. ще бъде връчена на българските лауреати на церемония, която ще се проведе на 30 септември 2016 г., в 10.30 часа в Северното фоайе на Народното събрание.

Двамата български лауреати на Гражданската награда на Европейския парламент за 2016 г. Мариана Пенчева и Иван Николов ще бъдат наградени на официална церемония, организирана от Информационното бюро на ЕП в България в партньорство с Народното събрание.

ВМРО ще се противопостави на идеята на председателя на Националната асоциация на общините Гинка Чавдарова бежанците да бъдат трайно интегрирани в райони с тежки демографски проблеми

ВМРО: В лагера в Харманли има краста, мигрантите вън от градовете