Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Днес, 2 декември, се провежда вторият дебат от проекта "Европа и аз". Той се състои в зала 310, корпус 1 на Нов български университет (НБУ) в София, като стартът му е от 12:00. На него се разисква темата "Готови ли сте за собствен бизнес?", като се обсъждат възможностите, които ни дава Европейският съюз да развиваме собствен бизнес и доколко се в България се възползваме от тях. В дебата участие ще вземат евродепутатите Ангел Джамбазки и Андрей Ковачев.
 

Как Европа стимулира младите и предприемчивите хора, какви механизми предлага, за да подкрепи техните бизнес идеи – това са само част от въпросите, на които ще отговорят евродепутатите Андрей Ковачев от ГЕРБ и Ангел Джамбазки от ВМРО в рамките на дискусията „Готови ли сте за собствен бизнес?”.

Как Европа стимулира младите и предприемчивите хора, какви механизми предлага, за да подкрепи техните бизнес идеи – това са само част от въпросите, на които ще отговорят евродепутатите Андрей Ковачев от ГЕРБ и Ангел Джамбазки от ВМРО в рамките на дискусията "Готови ли сте за собствен бизнес?". Събитието ще се проведе на 02.12.2016 г. (петък) от 12:00 часа в зала 310, корпус 1, Нов български университет (НБУ).

Ангел Джамбазки, евродепутат, В развитие, 29.11.2016 Ивелина Петрова Гласуваната в сряда резолюция за временно замразяване на преговорите за членство на Турция в ЕС изпраща ясен сигнал и оценка за поведението на турския президент, който действа като диктатор, а не като президент на държава, която има сериозно намерение да бъде част от европейската общност.

Ангел Джамбазки:В бежанските лагери има и саморадикализирали се

Ангел Джамбазки:В бежанските лагери има и саморадикализирали се

„Как новите технологии променят живота и работата“ е темата на дебата в Американския университет в България с участието на българските евродепутати Георги Пирински и Андрей Новаков.

Днес, 25 ноември, се провежда първия дебат от проекта „Европа и аз“. Той се състои в Американския университет в Благоевград и на него ще се разисква какви са предизвикателствата и възможностите пред България и ЕС в контекста на развитието на новите технологии и какво е тяхното отражение върху бита, бизнеса и формирането на националната и европейската политика. В дебата участие ще вземат евродепутатите Георги Пирински и Андрей Новаков.
 

Евродепутатът Ангел Джамбазки коментира пред novini.bg ситуацията в бежанския център в Харманли. Припомняме ви, че там вчера избухнаха два пъти бунтове.