Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Джамбазки: Не е работа на ЕП кой ще бъде официалният език на България

Европейските лидери да си платят цената за тежката политическа грешка, каза евродепутатът в предаването "Лице в лице" Позицията на България, която управляващите трябва да защитават пред Европа, трябва да е „не“ на връщането на нелегални мигранти и заселването им у нас.

Да се проведе европейски референдум по политиката на миграция и убежище. Тази инициатива поема евродепутатът Ангел Джамбазки, защото по този начин може се даде възможност на гражданите на страните-членки да изразят мнението си за справянето с проблема.

Около 300 души се събраха на площада в Харманли, за да протестират срещу бежанския център в града

"Пришълците вън!” и България над всичко!”. Това скандираха около 300 души, които се събраха на поредния протест в Харманли заради бежанците.

София. Председателят на българския Културно-информационен център „Босилеград” Иван Николов и учителят Мариана Пенчева получиха Гражданската награда на Европейския парламент за 2016 г. на церемония в Народното събрание.

Гражданската награда на Европейския парламент за 2016 г. ще бъде връчена на церемония в Народното събрание. Тя ще бъде връчена на българските лауреати на церемония, която ще се проведе на 30 септември 2016 г., в 10.30 часа в Северното фоайе на Народното събрание.

София. Гражданската награда на Европейския парламент за 2016 г. ще бъде връчена на българските лауреати на церемония, която ще се проведе на 30 септември 2016 г., в 10.30 часа в Северното фоайе на Народното събрание.