Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Изборите задълбочиха политическата криза, каза Ангел Джамбазки

Бежанците хвърлят по нас камъни, но не се бият в страните си, каза депутатът в Европейския парламент Ангел Джамбазки по БТВ. Заместник-председателят на ВМРО с тези думи коментира сблъсъците в бежанския лагер в Харманли. "Балканиадата по хвърляне на камъни е в Харманли.

Пречките пред младите хора, а и не само пред младите, да правят бизнес са основно две. Двете са еднакво тежки, еднакво проблемни. Това каза евродепутатът Ангел Джамбазки, член на Европейските консерватори и реформисти и ВМРО, в отговор на въпрос ?какви са предизвикателствата пред младите хора да правят бизнес в България по време на дискусията "Готови ли сте за собствен бизнес?" в Нов български университет (НБУ).

Може би ще ви изненадам, но моята позиция по отношение на членството ни в Европейския съюз е, че категорично България има полза. С тези думи евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки се обърна към събралите се студенти и гости на дебата "Готови ли сте за собствен бизнес?". Дискусията днес (2 декември) беше част от проекта "Европа и аз" на Българското училище за политика "Димитър Паница", който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейския парламент. Actualno.com и Expert.bg са медийни партньори на проекта.

Електронното правителство е необходимост за бизнеса и гражданите, която България е крайно време да наложи - въпреки нежеланието и открития саботаж на средното ниво на администрацията ни. Тази позиция застъпиха евродепутатите Ангел Джамбазки и Андрей Ковачев по време на дебата "Готови ли сте за собствен бизнес?", част от проекта "Европа и аз" на Българското училище за политика "Димитър Паница"

Евродепутати: ЕС осигурява много възможности за активните млади хора

Днес, 2 декември, се провежда вторият дебат от проекта "Европа и аз". Той се състои в зала 310, корпус 1 на Нов български университет (НБУ) в София, като стартът му е от 12:00. На него се разисква темата "Готови ли сте за собствен бизнес?", като се обсъждат възможностите, които ни дава Европейският съюз да развиваме собствен бизнес и доколко се в България се възползваме от тях. В дебата участие ще вземат евродепутатите Ангел Джамбазки и Андрей Ковачев.
 

Как Европа стимулира младите и предприемчивите хора, какви механизми предлага, за да подкрепи техните бизнес идеи – това са само част от въпросите, на които ще отговорят евродепутатите Андрей Ковачев от ГЕРБ и Ангел Джамбазки от ВМРО в рамките на дискусията „Готови ли сте за собствен бизнес?”.

Как Европа стимулира младите и предприемчивите хора, какви механизми предлага, за да подкрепи техните бизнес идеи – това са само част от въпросите, на които ще отговорят евродепутатите Андрей Ковачев от ГЕРБ и Ангел Джамбазки от ВМРО в рамките на дискусията "Готови ли сте за собствен бизнес?". Събитието ще се проведе на 02.12.2016 г. (петък) от 12:00 часа в зала 310, корпус 1, Нов български университет (НБУ).