Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


"Споменаването на „македонската земя” като място, където е създадена славянската азбука от братята Кирил и Методий от руския президент не е случайно и вероятно ще има продължение.

Ясни са победителите в конкурса за есе на тема "Времето е в нас и ние сме във времето", организиран от Радио Благоевград и НХГ "Св.Св.Кирил и Методий" - Благоевград под патронажа на Ангел Джамбазки, член на Европейския парламент.

Пряката и непосредствена заплаха за политическия живот, обществения мир, териториалната цялост и независимостта на България е поведението на турския президент Реджеп Тайип Ердоган.

Как ще се отрази на Обединените патриоти скандалът с нацистките поздрави? Как се чувстват националистите като част от управляващата коалиция? Ще се възстанови ли наборната военна служба? Защо трябва да има Закон за защита на българския език?

Как ще се отрази на Обединените патриоти скандалът с нацистките поздрави?

Западните Балкани трябва да бъдат основната точка, около която трябва да строим нашите приоритети за председателството на ЕС.

Българският език трябва да е матуритетен и сънародниците ни на Запад да могат да завършват средно образование, каза евродепутатът

Имаме големи шансове да получим домакинството - Плевен с Медицинския университет е подходящо място

На западната ни граница политическа криза в Скопие преди дни доведе до сблъсъци и напрежение.