Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Известни са победителите в ученически конкурс за есе за Левски в Благоевград Благоевград, 2 юни /Емил Михайлов, БТА/ На 5 юни, понеделник, от 11.00 часа в голямото концертно студио на радио "Благоевград" ще бъде официалното награждаване на победителите в конкурса за ученическо есе на тема "Времето е в нас и ние сме във времето".

За втора година Профилирана гимназия "Пейо Яворов" има ученик, който ще пътува до Брюксел. Бианка Радева от 8 клас е отличена на първо място в конкурса за ученическо есе на тема "Времето е в нас и ние сме във времето", организиран от Радио Благоевград и НХГ "Св.св. Кирил и Методий"-Благоевград.

Македонизмът има своите корени в Кремъл, той винаги е бил подкрепян от там. Минава през Коминтерна и българския комунизъм.

"Споменаването на „македонската земя” като място, където е създадена славянската азбука от братята Кирил и Методий от руския президент не е случайно и вероятно ще има продължение.

Ясни са победителите в конкурса за есе на тема "Времето е в нас и ние сме във времето", организиран от Радио Благоевград и НХГ "Св.Св.Кирил и Методий" - Благоевград под патронажа на Ангел Джамбазки, член на Европейския парламент.

Пряката и непосредствена заплаха за политическия живот, обществения мир, териториалната цялост и независимостта на България е поведението на турския президент Реджеп Тайип Ердоган.

Как ще се отрази на Обединените патриоти скандалът с нацистките поздрави? Как се чувстват националистите като част от управляващата коалиция? Ще се възстанови ли наборната военна служба? Защо трябва да има Закон за защита на българския език?

Как ще се отрази на Обединените патриоти скандалът с нацистките поздрави?

Западните Балкани трябва да бъдат основната точка, около която трябва да строим нашите приоритети за председателството на ЕС.