Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Според Ангел Джамбазки трябва да се облекчи модела за издаване на разрешително за оръжие

Публикувано във факти.бг: Според Ангел Джамбазки трябва да се облекчи модела за издаване на разрешително за оръжиеПубликувано във факти.бг: Според Ангел Джамбазки трябва да се облекчи модела за издаване на разрешително за оръжие
Публикувано във факти.бг: Според Ангел Джамбазки трябва да се облекчи модела за издаване на разрешително за оръжие

Това е тя, истинската циганската интеграция в действие, казва евродепутатът от ВМРО Коментар на заместник-председателя на ВМРО и член на Европейския парламент Ангел Джамбазки, публикуван в страницата му в социалната мрежа: Честит Ви нов Динко.

Българските евродепутати са задали общо цели 605 въпроса до ЕК в рамките на парламентарната си дейност от началото на мандата от май 2014 година насам.

Северозападна България – най-бедният регион в ЕС, не е тема на обсъждане и не е обект на интерес нито от страна на българското правителство, още по-малко от европейските институции.

С волейболен турнир събират средства за деца в неравностойно положение

Джамбазки: Циганите не са марсианци! Те са продукт на разпада на българското общество
Тия хора не са марсианци. Те са продукт на разпада на българското общество. Те са продукт на евроинтеграцията. Това заяви пред Нова телевизия евродепутатът Ангел Джамбазки, коментирайки скандала заради „българин“, който бе заснет как блъска млада жена по стълбите в берлинското метро.

Изборите задълбочиха политическата криза, каза Ангел Джамбазки

Бежанците хвърлят по нас камъни, но не се бият в страните си, каза депутатът в Европейския парламент Ангел Джамбазки по БТВ. Заместник-председателят на ВМРО с тези думи коментира сблъсъците в бежанския лагер в Харманли. "Балканиадата по хвърляне на камъни е в Харманли.

Пречките пред младите хора, а и не само пред младите, да правят бизнес са основно две. Двете са еднакво тежки, еднакво проблемни. Това каза евродепутатът Ангел Джамбазки, член на Европейските консерватори и реформисти и ВМРО, в отговор на въпрос ?какви са предизвикателствата пред младите хора да правят бизнес в България по време на дискусията "Готови ли сте за собствен бизнес?" в Нов български университет (НБУ).