Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Евродепутатът и заместник - председател на ВМРО - Българско национално движение Ангел Джамбазки  е възмутен от отношението и мръсотията, оставени на параклиса „Свети Илия” и гроба на Тодор Александров в санданското село Сугарево

Евродепутатът от ЕКР/ВМРО Ангел Джамбазки приключи пресконференция, която се състоя в приемната му на булевард „Св. Св. Кирил и Методий“ № 2 в Благоевград по няколко теми.

Европейският парламент няма позиция по това, което се случва в Турция.  Всички парламентарни групи мълчат гузно, защото защитаваха Ердоган и му бяха партньори. Така евродепутатът от Ангел Джамбазки коментира днес в Благоевград отзвука на събитията в югоизточната ни съседка в европарламента.

Активисти на ВМРО, водени от евродепутата Ангел Джамбазки, почистиха района около гроба на Тодор Александров в Пирин планина над мелнишкото село  Сугарево.

Четири  камиона боклуци  са извозени след едноседмичната акция. Това съобщи  на пресконференция днес в Благоевград  Ангел Джамбазки, евродепутат и заместник-председател на ВМРО.

България е заплашена от силно ислямизираща се Турция, смята евродепутатът

Това, което се случи във Франция, е част от нападенията срещу Европа.

Трябва да се направи преоценка на политиката по отношение на нелегални мигранти, както и преоценка на социалната политика на Белгия, Франция и Германия по отношение на техните граждани от арабски произход, които не се вписват в обществото.

Интервю на Калина Андролова с Ангел Джамбазки, депутат от Европейския парламент и зам-председател на ВМРО