Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Италианецът Антонио Таяни беше избран за председател на Европейския парламент. Кандидатът на ЕНП спечели след четири драматични гласувания в пленарната зала в Страсбург срещу опонента си Джани Питела.

Във връзка с постоянното насаждане на омраза и расова дискриминация към ромската общност от евродепутата и зам.-председател на ВМРО - Ангел Джамбазки, ПП"ДРОМ" уще проведе протест. Това съобщиха от партията на Илия Илиев.

Трябва да се сложи край на професията "циганин", отсече евродепутатът

Според Ангел Джамбазки трябва да се облекчи модела за издаване на разрешително за оръжие

Публикувано във факти.бг: Според Ангел Джамбазки трябва да се облекчи модела за издаване на разрешително за оръжиеПубликувано във факти.бг: Според Ангел Джамбазки трябва да се облекчи модела за издаване на разрешително за оръжие
Публикувано във факти.бг: Според Ангел Джамбазки трябва да се облекчи модела за издаване на разрешително за оръжие

Това е тя, истинската циганската интеграция в действие, казва евродепутатът от ВМРО Коментар на заместник-председателя на ВМРО и член на Европейския парламент Ангел Джамбазки, публикуван в страницата му в социалната мрежа: Честит Ви нов Динко.

Българските евродепутати са задали общо цели 605 въпроса до ЕК в рамките на парламентарната си дейност от началото на мандата от май 2014 година насам.

Северозападна България – най-бедният регион в ЕС, не е тема на обсъждане и не е обект на интерес нито от страна на българското правителство, още по-малко от европейските институции.

С волейболен турнир събират средства за деца в неравностойно положение

Джамбазки: Циганите не са марсианци! Те са продукт на разпада на българското общество
Тия хора не са марсианци. Те са продукт на разпада на българското общество. Те са продукт на евроинтеграцията. Това заяви пред Нова телевизия евродепутатът Ангел Джамбазки, коментирайки скандала заради „българин“, който бе заснет как блъска млада жена по стълбите в берлинското метро.