Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


След като минават нелегални мигранти, значи има пробив в системата. На фона на западноевропейските държави не сме разграден двор, но българската граница трябва да се пази по-добре. Това посочи евродепутатът Ангел Джамбазки в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

На тържествена церемония в концертното студио на Радио Благоевград, бяха връчени наградите на победителите с най-добри есета на тема „Времето е в нас и ние сме във времето“.

Свети Дух освен голям християнски празник е и Денят на загиналите за свободата и обединението на Македония.

Трябва да продължат усилията за плътно затваряне на българо-турската граница. Това обяви евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки в коментар пред БНТ по повод катастрофата на АМ "Тракия", в която загинаха 10 души, почти всички нелегални мигрантия.

Помня с какъв трепет ние, простите граждани, в годините преди падането на Берлинската стена слушахме "Дойче веле".

Евродепутатите поискаха да се идентифицират извършителите на нападението над Василий Кащи и да не се допуска в бъдеще напрежение на етническа основа

Известни са победителите в ученически конкурс за есе за Левски в Благоевград Благоевград, 2 юни /Емил Михайлов, БТА/ На 5 юни, понеделник, от 11.00 часа в голямото концертно студио на радио "Благоевград" ще бъде официалното награждаване на победителите в конкурса за ученическо есе на тема "Времето е в нас и ние сме във времето".

За втора година Профилирана гимназия "Пейо Яворов" има ученик, който ще пътува до Брюксел. Бианка Радева от 8 клас е отличена на първо място в конкурса за ученическо есе на тема "Времето е в нас и ние сме във времето", организиран от Радио Благоевград и НХГ "Св.св. Кирил и Методий"-Благоевград.

Македонизмът има своите корени в Кремъл, той винаги е бил подкрепян от там. Минава през Коминтерна и българския комунизъм.