Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Жителите на града ще излязат на отново на мирен протест с искането за строги наказания за нападателите над спортистите

"Този провален модел на интеграция заплашва самите основи на българската държава и държавност. Затова все по-често ще има случи на пребиване на деца с брадви. Гетото създава напрежение. Това трябва ясно да се разбере." Това каза евродепутатът и Ангел Джамбазки по БНТ.

„Проваленият модел на интеграция на ромите заплашва основите на българската държава. Все повече ще има поколения, които са готови да убият дете с брадва, защото смятат, че това е битов скандал, заради семоизолирането си от обществото и заради омразата и гнева, които се трупат в гетата", коментира в студиото на Нова зам.-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки.

Както често се случва, всичко започна абсолютно случайно, без никакво предварително планиране и без никой от главните герои да подозира какъв неочакван обрат ще придобият нещата. Което не е никакво оправдание за действията им, разбира се, но поне е някакво обяснение как стана тъй, че цялата нация някак успя за няколко дни да се самоизнасили, при това с помощта на едно-единствено дилдо, а на всичкото отгоре и да усети даже известно удоволствие от акта. Но нека започна от начало…

/КРОСС/ Нова телевизия, „Събуди се" Тема: Министър по време на криза. Гост: Красимир Каракачанов, вицепремиер по обществения ред и сигурността и министър на отбраната Тема: Готов да бъде баща. Разговор с Криско.

Случващото се в Асеновград е резултат от разпада на обществото, на чувството за безнаказаност в една общност.
Това обяви в предаването „Тази събота” по bTV евродепутатът Ангел Джамбазки (ВМРО).

Най-голямата работодателска организация КРИБ се обяви в защита на българския транспортен бизнес.

Старите страни-членки се опитват да изтласкат източноевропейските превозвачи от бизнеса
Битката за реформа на Дъблинската система между нетолкова засегнатите богати държави в ЕС и малките, но страдащи от наплива страни, продължава да е неравна