Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Европейският парламент одобри съставите на различните си парламентарни комисии за оставащите 2 години и половина от мандата.

След избора на председател, заместник-председатели и квестори, Европейският парламент гласува за назначаване на членове на своите 22 постоянни комисии.

Писмо до представляващите различните европейски институции изпрати българския евродепутат и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки. В него той настоява да се направи всичко възможно, за да не се повтори блокадата на българо-гръцката граница и проблемът отново да засегне хиляди превозвачи от ЕС.

Италианецът Антонио Таяни беше избран за председател на Европейския парламент. Кандидатът на ЕНП спечели след четири драматични гласувания в пленарната зала в Страсбург срещу опонента си Джани Питела.

Във връзка с постоянното насаждане на омраза и расова дискриминация към ромската общност от евродепутата и зам.-председател на ВМРО - Ангел Джамбазки, ПП"ДРОМ" уще проведе протест. Това съобщиха от партията на Илия Илиев.

Трябва да се сложи край на професията "циганин", отсече евродепутатът

Според Ангел Джамбазки трябва да се облекчи модела за издаване на разрешително за оръжие

Публикувано във факти.бг: Според Ангел Джамбазки трябва да се облекчи модела за издаване на разрешително за оръжиеПубликувано във факти.бг: Според Ангел Джамбазки трябва да се облекчи модела за издаване на разрешително за оръжие
Публикувано във факти.бг: Според Ангел Джамбазки трябва да се облекчи модела за издаване на разрешително за оръжие

Това е тя, истинската циганската интеграция в действие, казва евродепутатът от ВМРО Коментар на заместник-председателя на ВМРО и член на Европейския парламент Ангел Джамбазки, публикуван в страницата му в социалната мрежа: Честит Ви нов Динко.

Българските евродепутати са задали общо цели 605 въпроса до ЕК в рамките на парламентарната си дейност от началото на мандата от май 2014 година насам.