Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


България ще предложи поправки в проекта на шведската евродепутатка Сесилия Викстрьом за новата политика на Европа, която ще промени сегашния Дъблински регламент.

Трима бъларски евродепутати от три противоречащи си фракции в Европарламента - Емил Радев (ЕНП-ГЕРБ), Сергей Станишев от групата на Социалистите и демократите и Ангел Джамбазки от европейските консерватори и реформисти, обещаха, че ще бъдат единни срещу евентуални поправки, неизгодни за страната ни в реформиращия се Дъблински регламент.

Защо КлубЗ, медиапул, Дневник и Терминал 3 не пишат нищо за шведа, който ритна в главата клетата жена, май чакат опорните точки от Сорос Евродепутатът Ангел Джамбазки написа гневен коментар във фейсбук.

Българските евродепутати Андрей Ковачев, Илхан Кючюк и Момчил Неков ще участват в дискусията на тема: "Ще гласувам ли на следващите евроизбори и защо?".

На тържествена церемония в концертното студио на Радио Благоевград, бяха връчени наградите на победителите с най-добри есета на тема „Времето е в нас и ние сме във времето“.

На тържествена церемония в Концертното студио на Радио Благоевград, бяха връчени наградите на победителите с най-добри есета на тема: „Времето е в нас и ние сме във времето“.

След като минават нелегални мигранти, значи има пробив в системата. На фона на западноевропейските държави не сме разграден двор, но българската граница трябва да се пази по-добре. Това посочи евродепутатът Ангел Джамбазки в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

На тържествена церемония в концертното студио на Радио Благоевград, бяха връчени наградите на победителите с най-добри есета на тема „Времето е в нас и ние сме във времето“.

Свети Дух освен голям християнски празник е и Денят на загиналите за свободата и обединението на Македония.