Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Българският евродепутат Ангел Джамбазки настоява за открит дебат в Европейския парламент по темата за свободата на доставката на стоки и търговията.

Евродепутати предлагат фирмите, ползващи роботи да плащат за тях застраховки, данъци и осигуровки.

Активисти на ВМРО, водени от евродепутата Ангел Джамбазки почистиха района около гроба на Тодор Александров в Пирин, над мелнишкото с. Сугарево.

Активисти на ВМРО, водени от евродепутата Ангел Джамбазки почистиха района около гроба на Тодор Александров в Пирин, над мелнишкото с. Сугарево. "Изхвърлихме четири микробус с отпадъци, оставени от туристи, които са били там на разходка. До гроба е и параклисът "Св. Илия", и само ден след нашето почистване, е отбелязан Илинден и отново всичко е потънало в боклуци", възмути се Джамбазки. Той ще настоява гробът и параклисът да бъдат включени в списък с паметници на културата от национално или местно значение. "Ако има техническа възможност, ще опитаме да поставим и малки видеокамери, за да видим кои са хората, които посещават мястото и не си събират боклука след това", допълни евродепутатът. На 28 август, когато там ще се отбележи годишнината от смъртта на войводата Александров, Джамбазки е поканил и ще доведе свои колеги от Европарламента.Копирано от www.24chasa.bg

Джамбазки: В ЕП се мълчи гузно за Ердоган

Европейският парламент няма позиция по това, което се случва в Турция. Всички парламентарни групи мълчат гузно, защото защитаваха Ердоган и му бяха партньори. Така евродепутатът от Ангел Джамбазки коментира днес в Благоевград отзвука на събитията в югоизточната ни съседка в европарламента.

Евродепутатът и заместник - председател на ВМРО - Българско национално движение Ангел Джамбазки  е възмутен от отношението и мръсотията, оставени на параклиса „Свети Илия” и гроба на Тодор Александров в санданското село Сугарево

Евродепутатът от ЕКР/ВМРО Ангел Джамбазки приключи пресконференция, която се състоя в приемната му на булевард „Св. Св. Кирил и Методий“ № 2 в Благоевград по няколко теми.

Европейският парламент няма позиция по това, което се случва в Турция.  Всички парламентарни групи мълчат гузно, защото защитаваха Ердоган и му бяха партньори. Така евродепутатът от Ангел Джамбазки коментира днес в Благоевград отзвука на събитията в югоизточната ни съседка в европарламента.

Активисти на ВМРО, водени от евродепутата Ангел Джамбазки, почистиха района около гроба на Тодор Александров в Пирин планина над мелнишкото село  Сугарево.