Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Република Македония се намира в изключително важен исторически момент. Около това мнение се обединиха българските евродепутати по време на дискусия в Европейския парламент на тема "Македония и пътят й към европейската интеграция".

Красимир Узунов – президент на Радио и Информационна агенция „Фокус“, в интервю за предаването „Денят започва“ по БНТ

Ако бъде прието сегашното британско предложение за бъдещите права на европейците на Острова, преобладаващото мнозинство от евродепутатите най-вероятно няма да пуснат споразумението за Брекзит. А както е известно евентуалната сделка за раздялата между Обединеното кралство и ЕС не може да мине без одобрението на Европейския парламент, съобщават световни издания.

Жителите на града ще излязат на отново на мирен протест с искането за строги наказания за нападателите над спортистите

"Този провален модел на интеграция заплашва самите основи на българската държава и държавност. Затова все по-често ще има случи на пребиване на деца с брадви. Гетото създава напрежение. Това трябва ясно да се разбере." Това каза евродепутатът и Ангел Джамбазки по БНТ.

„Проваленият модел на интеграция на ромите заплашва основите на българската държава. Все повече ще има поколения, които са готови да убият дете с брадва, защото смятат, че това е битов скандал, заради семоизолирането си от обществото и заради омразата и гнева, които се трупат в гетата", коментира в студиото на Нова зам.-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки.

Както често се случва, всичко започна абсолютно случайно, без никакво предварително планиране и без никой от главните герои да подозира какъв неочакван обрат ще придобият нещата. Което не е никакво оправдание за действията им, разбира се, но поне е някакво обяснение как стана тъй, че цялата нация някак успя за няколко дни да се самоизнасили, при това с помощта на едно-единствено дилдо, а на всичкото отгоре и да усети даже известно удоволствие от акта. Но нека започна от начало…

/КРОСС/ Нова телевизия, „Събуди се" Тема: Министър по време на криза. Гост: Красимир Каракачанов, вицепремиер по обществения ред и сигурността и министър на отбраната Тема: Готов да бъде баща. Разговор с Криско.

Случващото се в Асеновград е резултат от разпада на обществото, на чувството за безнаказаност в една общност.
Това обяви в предаването „Тази събота” по bTV евродепутатът Ангел Джамбазки (ВМРО).