Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


"Дневник" публикува изпратена до редакцията позиция на Ангел Джамбазки (ВМРО), евродепутат от групата на Европейските консерватори и реформисти. Текстът е отговор на публикуван в "Дневник" миналата седмица текст на културолога Ивайло Дичев, писан за "Дойче веле". Ето пълния текст на позицията на Джамбазки:

Сърбия наказва посланиците си, защото опитът за преврат в Македония не успя, смята евродепутатът
Балканският батальон на „Ислямска държава” наброява 500 души и те не атакуват Балконите ,за да не запалят хола си. Това обяви в предаването „Тази сутрин” евродепутатът Ангел Джамбазки. Относно напрежението между Сърбия и Македония той смята, че Сърбия наказва дипломатите си в Скопие, защото опитът за преврат в Македония не е успял.

Още за вината на политически коректните полезни идиоти*

Нападението в Барселона отключи ново цунами от ислямистки терор. Джихадисти от цяла Европа се хвърлиха отново да колят, газят, мачкат, мушкат, ръгат клети европейци. Въобще – да изразяват своите най-светли интеграционни чувства към прелюбезните си домакини.

Евродепутатът твърди, че ВМРО не са се възползвали от средствата на КТБ
Има последователна политика на разделяне на братския народ в България и Македония. Водят я хора, свързани с Белград и столицата на държавата, в която беше измислен македонизма през 1934г. от Kомунистическия интернационал.

Ангел Джамбазки, евродепутат от Европейски консерватори и реформисти и заместник-председател на ВМРО – Българско национално движение в интервю за Радио „Фокус“

Министър Красимир Каракачанов: От 25-26 години насам има недооценяване на ролята и значението на Българската армия

"На 4 юли 2010 година орда нечовеци от махалата на ул. Обиколна" зверски закла Боби Райнов с брадви и лопати. Седем години по-късно, още едно българско семейство ще погребе осемнадесет годишния си син. Убит от циганин.

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки излезе с гневен коментар във Фейсбук, след като научи, че Алекс, който бе пребит от цигани в Бяла, е починал. Ето какво написа той: „Това е Алекс. От Русе. На 18 години. Пребит от криминално проявен циганин, защото не му дал цигара. Алекс почина. Разкажете ми нещо за интеграцията. За толерантността. За „либерализма“. За „хуманизма“. За БХК и цялата соросоидна циганозащитна банда. А аз ще ви разкажа как се използва въже.“

За шести пореден път, на 15 юли, казанлъшката фамилия Байнови - бащата Николай и синовете му Цветан и Тодор, взеха участие във възстановката на епичното сражение от лятото на 1866 година под връх Бузлуджа, където загиват войводата Хаджи Димитър и четниците му.