Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Блог


Изтърках няколко клавиатури, за да предупреждавам, че това ще се случи. Че безнаказаната, безконтролна, над-законна, покрай-законна циганска престъпност ще достигне размерите на пандемия. И ще ни постави на ръба на гражданска война.

 

Сигурно досадих на много народ с това предупреждение и повторението му.

2015-06-12 13:26 | коментара

От вчера в световната мрежа се въртят няколко ужасяващи снимки. На обезглавени деца.

 

Християни ученици, обезглавени в училището си от бойци на „Ислямска държава”. На една от снимките се виждат мъж и жена, вероятно родители, единият държи главата, а другият тялото на не повече от 10-12 годишно момиченце. Снимките вероятно са от Палмира, уникален древен град в Сирия, наскоро превзет от „Ислямска държава”.

2015-06-11 15:23 | коментара

Малко градове в Европа, още по-малко столици, имат такова съкровище до себе си, каквото е планината Витоша за нас.

 

Затова е и жалко, и странно, и тъжно, че на повечето столичани и „гости на столицата” (кой повече, кой по-малко), забили поглед в обувките и прашните тротоари, не им хрумва да погледнат нагоре и да видят прекрасната панорама към Камен дел и Резньовете на фона на кристално синьото небе, особено по това време на годината. Всъщност няма годишно време, в което гледката към Витоша да не е едновременно и величествена, и вдъхновяваща.

2015-06-10 14:30 | коментара

На предложението на ЕК, което ни обрича на потоп от нелегални имигранти.

 

Преди повече от седмица Европейската комисия излезе с предложение за „релокация” или преразпределение на близо 400 хиляди човека, нелегални имигранти, намиращи се вече на територията на държави-членки на ЕС. Част от държавите реагираха незабавно.

На кого му пречи Самуил?

 

„Монументален изрод“. Така нарече паметника на Самуил някой си доктор по философия Стефан Попов. И бе подкрепен от армия от интелектуалци. В социалната мрежа. Не зная кой е Стефан Попов, не ми е известен нито като скулптор, нито като архитект, нито като художник. Изглежда е свързан с фондация „Отворено общество“. Каква изненада.

Изводи и поуки след Гърмен

 

Вчера почти всички медии излязоха със заглавия тип „Ще гръмне ли Гърмен“, „Хиляди рокери на бунт“, „Рокери и фенове щурмуват Гърмен“, „В Гърмен става горещо“, „Извънредно! Шок! Гърмен гори“, „Ексклузивно!!!!!! Десетки хиляди нападат!!!!!“, „Става страшно!“, „Цигани треперят от ужас!!! 

Изпратете обитателите на незаконния цигански катун „Кремиковци“ в незаконните цигански палати в Игнатиево.

 

Не знаете къде да изпратите обитателите на незаконния цигански катун в Гърмен? Не можело да им се бутнат незаконните коптори, защото нямало къде да бъдат настанени? Трябвало да им се осигурят къщи?

На Черешова задушница циганите от кв. „Кремиковци“ нападнаха, набиха и ограбиха 82-годишния свещеник отец Георги от църквата в Марчево. Това е след като обитателите на гетото публично хленчиха по всички телевизори и искаха „преговори” и „мир”.

Това е продължението на отчайващо дългия списък с престъпления, чиято първа част публикувахме вчера.

 

Днес текстът на Ангел Джамбазки продължава с още фактология, която обяснява защо най-задаваните въпроси напоследък са:

 

„Ще гръмне ли държавата след Гърмен?“