Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Блог


2015-06-10 14:30 | коментара

На предложението на ЕК, което ни обрича на потоп от нелегални имигранти.

 

Преди повече от седмица Европейската комисия излезе с предложение за „релокация” или преразпределение на близо 400 хиляди човека, нелегални имигранти, намиращи се вече на територията на държави-членки на ЕС. Част от държавите реагираха незабавно.

На кого му пречи Самуил?

 

„Монументален изрод“. Така нарече паметника на Самуил някой си доктор по философия Стефан Попов. И бе подкрепен от армия от интелектуалци. В социалната мрежа. Не зная кой е Стефан Попов, не ми е известен нито като скулптор, нито като архитект, нито като художник. Изглежда е свързан с фондация „Отворено общество“. Каква изненада.

Изводи и поуки след Гърмен

 

Вчера почти всички медии излязоха със заглавия тип „Ще гръмне ли Гърмен“, „Хиляди рокери на бунт“, „Рокери и фенове щурмуват Гърмен“, „В Гърмен става горещо“, „Извънредно! Шок! Гърмен гори“, „Ексклузивно!!!!!! Десетки хиляди нападат!!!!!“, „Става страшно!“, „Цигани треперят от ужас!!! 

Изпратете обитателите на незаконния цигански катун „Кремиковци“ в незаконните цигански палати в Игнатиево.

 

Не знаете къде да изпратите обитателите на незаконния цигански катун в Гърмен? Не можело да им се бутнат незаконните коптори, защото нямало къде да бъдат настанени? Трябвало да им се осигурят къщи?

На Черешова задушница циганите от кв. „Кремиковци“ нападнаха, набиха и ограбиха 82-годишния свещеник отец Георги от църквата в Марчево. Това е след като обитателите на гетото публично хленчиха по всички телевизори и искаха „преговори” и „мир”.

Това е продължението на отчайващо дългия списък с престъпления, чиято първа част публикувахме вчера.

 

Днес текстът на Ангел Джамбазки продължава с още фактология, която обяснява защо най-задаваните въпроси напоследък са:

 

„Ще гръмне ли държавата след Гърмен?“

„Ще гръмне ли държавата след Гърмен?“

 

„Има ли гражданска война в Градец?“          

                                         

„Иде ли Катуница 2?“

Етническият модел на ДПС. Гражданска война. Част втора.

 

Градец е прекрасно, китно село, сгушено в Котленския балкан, селище с богата и много интересна история и впечатляваща, разкошна възрожденска архитектура.

2015-05-21 18:20 | коментара

Две Македонии, един виртуален поток и мисловен такъв, в празните глави на шепа платеници и обикновени мекерета.

 

Две, не три. Очевидно не става дума за география и национални граници, разкъсали чисто българската земя в началото на миналия век, оставили милиони българи зад телените мрежи, под сръбска и гръцка окупация. Окупация, на моменти по-жестока и по-геноцидна от турското робство. Поради късогледството и доверчивостта на българските политици от онова време, но и под давлението и с благословията на руския цар.