Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Блог


2015-12-24 19:40 | коментара

Имаше един подобен филм – „Речта на краля“. В него става дума за логопедичните драми на крал Джордж VI, с това да произнесе, без да се запъва и заеква, ключово обръщение към нацията по време на Втората световна война. Във филма ключовата драма бе борбата да бъде произнесена тази реч.

2015-12-16 19:38 | коментара

В момента в залата на ЕП се провежда дебат под благовидното заглавие "Задържане и използване на насилие спрямо лицата, търсещи убежище."

 

Зад това заглавие обаче се крие безпрецедентно подло и лицемерно нападение срещу България.

2015-12-15 19:33 | коментара

Нео-османистка Турция не е европейска държава и няма място в ЕС.*

 

Остро протестирам срещу посещението на турския министър-председател Давутоглу в България в момент, когато Република Турция открито участва в гражданската война в Сирия на страната на ислямистките терористични групировки.

Коментар на заместник-председателя на ВМРО и български представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки за „Лентата.ком“ 

 

Според Виктор Орбан на проведената в неделя среща ЕС-Турция, на която бе изработена унизителната капитулация на безпомощните, безидейни и мекушави „лидери“ на ЕС, същите, уви неполезни евроидиоти, са се съгласили на тайна клауза, която задължава държавите-членки да „преразпределят“ нова вълна от нелегални имигранти.

2015-12-03 20:46 | коментара

Срамна, безпомощна, унизителна.

 

Специален коментар на Ангел Джамбазки за „Лентата.ком“ 

 

Т.нар. европейски „лидери“ обявиха практическа капитулация пред турския президент Ердоган и неговата неоосманистка експанзия към Европа.

2015-11-26 13:40 | коментара

Каква е ролята, интересът, играта и мястото на Република Турция в Близкия Изток и най-вече в Сирийската арабска република.

 

Република Турция следва т.нар. неоосманистка доктрина на политическите си водачи - президентът Ердоган и министър-председателят Давутоглу.

2015-11-14 13:11 | коментара

Бог да прости жертвите, съболезнования на близките им.

Чакам някой да каже или напише нещо за религията на мира.

Също така чакам някой да каже или напише нещо за толерантността и мултикултурализма.

За интеграцията също.

Вторият в листата на ДПС в Самоков, циганинът Трайчо Цветанов Василев - Пиже, организира интеграционно размазване на журналисти.

Екип на Нова, нападнат и бит от самоковските цигани, водени от кандидат на ДПС, в местната циганска махала.

2015-09-29 13:04 | коментара

Току-що четири броя дьонмета от СЕМ гласуваха "за" турско радио "Кърджали", с което формално приеха това скандално и национално-предателско предложение.

 

Предложение и решение, взети без всякакво съмнение, под натиска на ДПС.