Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Блог


Преговорите“ между ЕС и Турция продължават и в момента на метри оттук.

2016-03-15 19:10 | коментара

Шефе ни съ ядосвайти.

 

Това е обръщението на турско говоряща циганка от Вълчи дол към тяхната класна ръководителка по време на занимания по приложен кючек в класната стая. Училището знаково и символно се казва „Васил Левски".

В добавка с двуличие, лицемерие, двойни стандарти, угодничество, ибрикчийство.

2016-01-28 19:13 | коментара

На проведената в неделя национална конференция на мюсюлманското вероизповедание в България, делегатите „единодушно“ избраха единствения кандидат за поста главен мюфтия, а именно Мустафа Алиш Хаджи.

 

Човек може да си каже - дотук нищо необичайно. Стига да не бяха налице следните няколко твърде обезпокоителни факти.

Мале ле.

 

Това вкратце е описание на образователната „реформа“.

 

Това е моментната снимка на идеите и на резултата от тях, след 20 години „реформа“ в образованието. Реформа хаотична, необяснима, необяснена, идиотска, нелепа. Реформа, организирана и провеждана под разфокусирания и травматичен поглед на необясними министри, с поведение и речникови характеристики на „специални“ деца, основно от истерични лелки, характерни с бесен евроатлантически, политкоректен патос.

2016-01-20 19:37 | коментара

НЕ-справедливост в „скапаната“ държава.

 

Чувството за липса на справедливост е единственото нещо, което безусловно обединява българското общество. Тъжно, но факт.

2016-01-13 21:11 | коментара

Нищо не ме вбесява по-зверски, повече и по-бързо от това да прочета или чуя коментари по отношение на Отечеството от типа „тая скапана държава“, „шибана държава“, „нищо не става от тая държава“ и всичките им производни, с които тези дни са пълни социалните мрежи. По повод на лавината от след-новогодишни трагични новини от всички посоки. И по всякакви други поводи, често и без повод.

Отминалата 2015 година беше и ключова, и преломна за света, и в частност за нашия континент във външно политически план.

 

Случиха се трудно-осъществими или направо немислими преди това политически събития, като огромното имигрантско цунами, организирано и направлявано и от Турция, като няколкото военни нападения, които „Ислямска държава”, отново финансирана, организирана, лекувана и направлявана от Турция, осъществи направо в сърцето на Европа, като военната акция на Русия в Сирия, като постигането на ядреното споразумение с Иран и последвалото прекъсване на отношенията със Саудитска Арабия.

2016-01-05 20:20 | коментара

Специален поздрав за либералните, мулти-култи, полезни идиоти.

 

Това ще рече: „Здравей Европа и честита Нова година“.

 

Поводът – опитът на над 1000 „цветнокожи“ мъже да изнасилят и ограбят празнуващи около катедралата в Кьолн жени в новогодишната нощ. Пред очите на хиляди хора, на открито.